Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Acer Iconia

Acer tocmai a anuntat Iconia, un laptop cu un design mai mult decat interesant, care in locul tastaturii fizice ofera un al doilea display touchscreen.

Ideea pare a fi imprumutata de la Courier, dispozitivul concept al celor de la Microsoft, care se prezinta sub forma unui folding-book cu doua ecrane multitouch. Insa, daca Microsoft nu a gandit Courier ca un dispozitiv comercial, cei de la Acer l-au conceput avand publicul larg in minte.

Prin urmare, multe dintre componentele Iconia sunt aceleasi ca ale celorlalte laptop-uri de pe piata: cele doua ecrane de 14 inci ascund un procesor Intel Core i5 si 4 GB de memorie RAM.

In timpul folosirii standard, ecranul poate afisa o tastatura touch-sensitive, pentru a putea scrie textul. Probabil ca deja va ganditi la popularul iPad, insa, spre deosebire de tableta Apple, continutul afisat pe ecranul principal nu mai este acoperit, intrucat al doilea display se comporta ca o prelungire a primului, permitandu-i utilizatorului sa imparta o pagina web pe ambele ecrane, dubland astfel spatiul de vizualizare.

Sursa: hit.ro

zp8497586rq

Category: Review

About the Author: Madd Electronics Timisoara - MagazinStrada Socrate Nr. 2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »