Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

ALIENWARE M18X

Alienware 18 este o sursă inepuizabilă de energie pentru jocuri. Fiecare detaliu este proiectat să vă ofere cea mai intensă experienţă posibilă. Are un design rezistent şi sofisticat, conceput pentru performanţă, cu o suprafaţă exterioară din aluminiu anodizat întărit cu un cadru din aliaj de magneziu pentru protejarea afişajului LCD.

Treceţi la nivelul următor al vizualizării
Noul Alienware 18 are un afişaj de 18,4 inchi extins, cu rezoluţie Full HD şi tehnologie TrueLife. Culorile intense şi unghiurile ample asigură o vizualizare uimitoare din orice poziţie. Puteţi să lărgiţi vizualizarea conectându-l la un televizor HD, pentru a trăi experienţa jocurilor 3D în toată splendoarea.
Duceţi experienţa la extrem prin supratactare
Alienware 18 este cel mai puternic laptop de 18 inchi din univers. Cu procesoarele Intel® Core i7 din a patra generaţie şi supratactarea opţională puteţi atinge o viteză maximă de până la 4,3 GHz. Descătuşaţi viteza şi performanţa de care aveţi nevoie pentru a vă impune în tot ceea ce faceţi.
Performanţă maximă cu două plăci grafice
Beneficiaţi de o experienţă în jocuri mai captivantă ca oricând cu cele două procesoare grafice care oferă performanţă sporită, redare mai bună a imaginilor şi frecvenţe mai mari ale cadrelor. Treceţi în forţă prin cele mai intense etape ale jocurilor preferate cu memoria GDDR5 de până la 4 GB a procesoarelor grafice NVIDIA® GeForce® GTX 780M. Pentru un impact sporit, NVIDIA® PhysX dă viaţă jocurilor prin medii dinamice, interactive, iar NVIDIA® Adaptive Vertical Sync împiedică distorsionarea imaginilor.

439123599fee.original
Energizaţi-vă experienţa audio
Laptopul vă oferă o intensitate şi o precizie de nivel cinematografic a sunetului. Boxele sunt certificate de inginerii de sunet de la Klipsch®, iar sistemul include software-ul Dolby® Home Theater® v4 pentru un sunet extraordinar şi o interfaţă simplă – indiferent dacă jucaţi jocuri sau vă delectaţi cu alte materiale media.
Aveţi suficiente porturi pentru conectare
Indiferent dacă trebuie să-l conectaţi la un afişaj extern sau la boxe sau doriţi să transferaţi filme şi muzică, Alienware 18 vă pune la dispoziţie toate porturile de care aveţi nevoie. Alienware 18 are port Gigabit Ethernet Killer 2200, trei porturi SuperSpeed USB 3.0, port USB 3.0 cu tehnologie PowerShare, mini DisplayPort, ieşire HDMI 1.4/intrare 1.3, cititor de carduri de stocare 7 în 1, intrare audio HD, intrare microfon, mufă pentru set căşti-microfon şi altele.


Conectaţi-vă şi cuceriţi
Placa de reţea Gigabit Ethernet Killer încorporată identifică şi prioritizează traficul în reţea, astfel încât fluxurile sensibile la latenţă, care necesită viteză maximă, precum jocurile sau chatul video, sunt prioritizate faţă de fluxurile mai puţin importante. Vedeţi ce aplicaţii vă blochează lăţimea de bandă şi limitaţi-le cu Visual Bandwidth Control™, ca să nu interfereze cu jocurile. Sau puteţi lucra wireless cu un adaptor WiFi 5G Broadcom pentru viteze superioare, acoperire mai bună şi autonomie mai mare de funcţionare a bateriei.
Capacitate uriaşă de stocare şi viteză impresionantă
Transformaţi-vă sistemul Alienware într-un tezaur de jocuri, filme şi muzică cu schema RAID 0 de 1 TB cu patru unităţi SSD, mai precis patru unităţi SSD de 256 GB într-o configuraţie RAID 0. Beneficiaţi de viteze de încărcare mai mari, de durate mai scurte de acces la date şi de posibilitatea de a scrie într-o clipită cantităţi mari de date, cu consum minim de energie şi zgomot redus.

alienware_m18x_1

Control absolut. Totul dintr-un singur loc.
Transformaţi felul în care trăiţi experienţa de joc. Centrul de comandă Alienware 3.0 reproiectat vă permite să alegeţi iluminarea şi efectele speciale, să măriţi performanţa în jocuri, să monitorizaţi rezultatele din joc şi multe altele, toate dintr-un singur centru.

Iluminare de sistem prin AlienFX
Particularizaţi iluminarea şi creaţi efecte speciale în funcţie de stilul dvs. unic de joc. Aplicaţi 20 de culori celor zece zone (inclusiv panoul din spate, perimetrul şasiului şi trackpadul), obţinând până la 10.240 de miliarde de combinaţii de culori.
AlienAdrenaline
Lansaţi jocurile aşa cum doriţi în modul de joc, cu ajutorul comenzilor rapide personalizate, maximizând performanţa cu noua caracteristică Accelerator şi supravegheaţi consumul de resurse cu ajutorul monitorizării performanţei.
Alienware TactX
Creaţi şi executaţi comenzi particularizate pentru jocuri în doar câteva secunde. Laptopul Alienware 18 are patru taste de macrocomenzi suplimentare, totalizând 19 sloturi, ca să aveţi mai mult control asupra jocului.
AlienTouch
Particularizaţi sensibilitatea touchpadului pentru a împiedica atingerea accidentală sau modificaţi funcţiile „atingere şi glisare” şi defilarea orizontală printr-o singură atingere cu degetul.
AlienFusion
Accesaţi controalele de gestionare a alimentării sistemului pentru a decide când aveţi nevoie de performanţă maximă şi când trebuie să o reduceţi pentru programe de rutină.

Tags: , , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »