Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Poweredge R620

Densitate de procesare
Bazaţi-vă pe combinaţia excepţională dintre designul de rack 1U, cu două socketuri, cu densitate foarte mare, şi tehnologia de procesare pentru servere de ultimă generaţie pentru a asigura productivitate extraordinară pentru mediile cu spaţiu limitat.

Calcul de înaltă performanţă
Sporiţi considerabil performanţa aplicaţiilor cu cel mai recent procesor Intel® Xeon® familia E5-2600 şi cele până la 24 de module de memorie duale în linie (DIMM). Creat prin procesul tehnologic de 22 de nanometri şi având până la 12 nuclee, acest procesor este foarte rapid în activităţile de calcul solicitante.
Procesorul Intel® Xeon® familia E5-2600 sau E5-2600v2 cu mai multe nuclee oferă performanţe extraordinare în aplicaţiile pentru servere. Utilizaţi-l împreună cu până la 24 de module DIMM, cea mai mare densitate de memorie pe care o oferim în acest moment pentru un rack 1U, şi puteţi să maximizaţi numărul de maşini virtuale pentru un server pentru mediul dvs. virtualizat şi să obţineţi rezultate rapide pentru aplicaţiile de calcul de înaltă performanţă (HPC).

Capacităţi I/O impresionante
Profitaţi de caracteristicile I/O echilibrate şi scalabile, care includ sloturi de extindere PCIe 3.0 integrate.
Lărgiţi-vă posibilităţile cu sloturile de extindere PCIe Gen3 integrate. Profitaţi de o gamă largă de produse bazate pe tehnologia PCIe, care vă pot oferi o multitudine de funcţii I/O pentru serverul R620. Cu PCIe 3.0, beneficiaţi de o lăţime de bandă pentru interconectare de două ori mai mare (8 Gbps) decât a sloturilor PCIe 2.0, ceea ce permite utilizarea unor soluţii PCIe mai eficiente pentru centre de date, cum ar fi accelerarea procesării grafice, gestionarea consumului de energie şi lucrul în reţea.

Lucru în reţea flexibil şi scalabil
Adaptaţi debitul reţelelor la cerinţele aplicaţiilor dvs. cu ajutorul caracteristicilor care vă permit să profitaţi la maximum de performanţa I/O suplimentară.
Alegeţi structura de reţea adecvată adoptând tehnologia noastră Dell Select Network Adapters, flexibilă şi încorporată, destinată plăcilor de reţea. Puteţi alege tehnologia Intel® sau Broadcom dorită, la viteze de 1 sau 10GbE, fără a utiliza un slot PCIe.

powerEdgeR620

Performanţe echilibrate
Integraţi şi simplificaţi virtualizarea, ciclul de viaţă şi gestionarea datelor cu ajutorul performanţelor echilibrate, al memoriei şi al capacităţilor I/O ale serverului de rack 1U/cu două socketuri R620, compact, de uz general.

Administrare performantă a sistemelor
Descoperiţi administrarea simplă pe durata ciclului de viaţă adoptând soluţia de administrare inteligentă, bazată pe hardware, a sistemelor, gestionarea extensivă a consumului de energie şi alte instrumente inovatoare de administrare.
Simplificaţi implementarea, actualizarea, monitorizarea şi întreţinerea serverelor PowerEdge adoptând soluţii din portofoliul Dell OpenManage™, care include exclusivul controler Dell integrat de acces la distanţă (iDRAC), furnizat împreună cu soluţia Lifecycle Controller. Această caracteristică integrată vă ajută să administraţi serverele R620 din medii fizice, virtuale, locale şi la distanţă, indiferent dacă este vorba despre administrare „în bandă” sau „în afara benzii” ori de administrare cu sau fără agent software de administrare a sistemelor. În plus, soluţiile din portofoliul OpenManage se integrează şi se conectează la soluţii de administrare a sistemelor, de la principalii producători, pe care este posibil să le utilizaţi deja, permiţându-vă să păstraţi un singur punct de control şi să capitalizaţi investiţiile existente.

Eficienţă operaţională excepţională
Asiguraţi durate maxime de activitate şi întreţinere cu riscuri reduse cu ajutorul caracteristicilor de fiabilitate, disponibilitate şi depanare de generaţie viitoare integrate în infrastructura R620.
Nu vă faceţi probleme: aplicaţiile dvs. virtualizate îşi vor păstra disponibilitatea ridicată cu ajutorul hipervizorului cu protecţie în caz de avarie al serverului R620, cu carduri SD redundante. Automatizaţi reconfigurarea pieselor de schimb (inclusiv a plăcilor de bază) cu infrastructura integrată de administrare, fără agent. Contribuiţi la asigurarea operaţiunilor de întreţinere cu risc redus şi a duratelor minime de inactivitate cu hard diskuri, ventilatoare şi surse de alimentare cu înlocuire la cald.

Capacitate flexibilă de stocare
Maximizaţi utilitatea spaţiului de rack cu ajutorul caracteristicilor de stocare internă care permit o varietate de configuraţii diferite.
Instalaţi până la zece hard diskuri de 2,5 inchi, cu înlocuire la cald, pentru fiecare şasiu pentru a configura rapid soluţia de stocare în funcţie de cerinţele dvs. exacte. Unităţile opţionale Flash PCI Express instalabile la cald şi cu acces frontal pot mări şi mai mult performanţa lucrului cu date şi vă pot oferi mai multe alternative pentru stocare. Un controler RAID intern asigură disponibilitatea unui număr mare de niveluri RAID pentru fiabilitate şi funcţionalitate mai mari pentru soluţia de stocare.

dell_poweredge_r320_frontx3_1

Tags: , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.