Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Windows 7 – end of support

Windows 7 nu mai primește suport

Din 14 ianuarie 2020, suportul pentru Windows 7 s-a încheiat. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, toți utilizatorii sistemului de operare Windows 7 nu mai primesc actualizări de software și asistență tehnică. Acest lucru devine un risc de securitate! Prin urmare, tuturor utilizatorilor de Windows 7, indiferent că este vorba despre companii sau persoane fizice, li se recomandă trecerea pe sistemul de operare Windows 10. 

Cei care continuă să utilizeze Windows 7, trebuie să știe că PC-ul va fi în continuare funcțional, însă, în caz de malware, Microsoft nu mai asigură securitate și asistență tehnică. De asemenea, utilizatorii nu vor mai beneficia de actualizări de software și de securitate. Asistența pentru Internet Explorer este, de asemenea, întreruptă datorită faptului că browserul este o componentă a sistemului de operare și urmează același ciclul de viață al asistenței pentru acesta. 

Cea mai optimă soluție pentru utilizatorii Windows 7 este de a trece la sistemul de operare Windows 10, deoarece acesta oferă cele mai recente actualizări de software, de securitate și asistență tehnică. Pentru o experiență de utilizare mai bună, instalarea sistemului de operare Windows 10 ar trebui să se facă pe un computer nou sau recondiționat. În Microsoft Store, fiecare utilizator are posibilitatea de a descărca și instala o varietate de aplicații foarte ușor.  

În magazinele noastre, fiecare client are oportunitatea de a achiziționa un sistem PC sau laptop recondiționat împreună cu sistemul de operare preinstalat Windows 10 Home sau Professional la un preț foarte accesibil. 

Windows 10 Home vs. Windows 10 Professional

Windows 10 Home este versiunea simplă destinată publicului larg și poate fi instalată pe un laptop, un sistem PC sau pe o tabletă. De obicei, este achiziționată pentru uz casnic. Sunt disponibile diverse aplicații, precum browserul Microsoft Edge, recunoașterea facială, scanarea amprentelor sau a irisului pentru autentificare, posibilitatea de a accesa comunitatea de gaming, dar și multe altele. 

Windows 10 Professional conține toate aplicațiile versiunii Home, însă are funcționalități în plus, fiind potrivit în mod special companiilor. Utilizatorii care optează pentru Windows 10 Professional, beneficiază de funcționalități precum criptarea prin BitLoker, accesul la domenii, accesul la Business Store sau managementul avansat al update-urilor. 

Informații detaliate despre diferențele dintre sistemul de operare Windows 10 Home și cel Professional pot fi citite aici.

Pentru o experiență mai bună și pentru securitate recomandăm achiziționarea unui sistem PC sau laptop recondiționat cu sistem de operare preinstalat Windows 10 Home sau Professional.

Vezi oferta direct în magazinul online sau într-unul din magazinele fizice din București, Cluj-Napoca și Iași.

Magazin București – Bdul. Hristo Botev, Nr. 10, Sector 3, Nr. de telefon 031/1010601, 021/3151119

Magazin Cluj-Napoca – Str. Mărășești, Nr. 77, Nr. de telefon 0264/433114, 0364/101060

Magazin Iași – Str. Păcurari, Nr. 138, Nr. de telefon 0332/101060, 0232/277322

Magazin online www.pcmadd.com

Tags: ,

Category: Stiri IT & tehnologie, Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.