Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Testeaza si tu HTC Vive Pro VR Headset

Cu fiecare an ce trece, ne străduim să fim mai productivi, mai atenți, mai buni. Dorim ca fiecare experiență pe care o aveți cu Madd Electronics Group să fie una cât mai plăcută.

Așa cum știți deja, Madd Electronics Group este partener TIFF și anul acesta.

Am pregătit un stand pe care vă invităm să îl vizitați pe perioada festivalului, stand unde puteți încerca experiența oferită de HTC Vive Pro VR Headset, recent lansat pe piață.

HTC VIVE Pro este cel mai complet sistem de realitate virtuală creat vreodată. Acesta a fost conceput pentru a satisface cei mai exigenți utilizatori ai realității virtuale. VIVE Pro depășește toate așteptările și creează cea mai captivantă experiență în realitatea virtuală de până acum.

VIVE Pro dispune de un set cu cască cu rezoluție înaltă și sunet 3D spațial care garantează o imersiune unică. Trackingul extrem de precis, culorile ultravibrante și sunetele suprarealiste creează împreună o lume care te-ar putea duce oriunde într-o clipă.

Mai avem o veste bună pentru tine. Toți pasionații de gaming pot testa echipamentul VR în magazinul Madd din Cluj-Napoca pe strada Mărășești 77.

Vă așteptăm!!

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.