Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tableta HTC Flayer

Tableta HTC Flayer disponibila

 

 

HTC, anunta ca primul sau tablet PC, HTC Flyer, este disponibil in magazine incepand cu data de 12 mai. Prin imbinarea traditiei in design premium specific HTC cu cea mai recenta versiune a experientei de utilizator HTC Sense acum regandita pentru tablete, HTC Flyer combina interactiunea prin atingere si stylus cu suportul pentru conectivitatea 3G si WiFi sau exclusiv WiFi. Pe langa disponibilitatea in magazine, fanii HTC vor putea sa comande tableta Flyer direct de pe site-ul HTC.

Varianta de HTC Flyer cu suport pentru 3G si WiFi ofera o memorie de 32 GB pentru stocare, memorie care poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32 GB, si va avea un pret de vanzare de 649 €. O a doua varianta va fi disponibila pentru 499 € si ofera conectivitate WiFi si memorie de 16 GB cu posibilitate de extindere. Ambele versiuni vor include HTC Flyer Magic Pen, compatibil cu tehnologia HTC Scribe, o alternativa la interactiunea tactila.

Incepand cu data de 16 mai, HTC Flyer va fi disponibil in urmatoarele zone, atat direct in magazine cat si prin HTC.com: Romania, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania, Grecia, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Republica Ceha, Ungaria si Polonia.

Desi cantareste mai putin decat o carte, datorita carcasei din aluminiu, HTC Flyer reflecta eleganta si calitatea constructiei pentru care HTC este recunoscut in industria smartphone-urilor. Cu un ecran tactil de 7 inch, procesor foarte rapid de 1,5 Ghz si capacitati de transfer de date la viteze mari, HTC Flyer este ideal pentru cei care isi doresc un tablet compact, dar extrem de puternic.

Experienta HTC Sense regandita pentru HTC Flyer surprinde si incanta utilizatorul prin ecranul de start 3D. Asemanator experientei demonstrate prin modelul HTC Sensation, un carusel unic de widget-uri plaseaza continutul si informatiile esentiale in centrul vizual al utilizatorului si ofera navigare online fara compromisuri datorita suportului Flash 10 si HTML 5.

HTC Scribe inaugureaza o serie de inovatii integrate care simplifica modul de preluare a notitelor, de semnare a contractelor, desenarea sau chiar scrierea pe o fotografie sau pe o pagina web. Preluarea notitelor a intrat pentru prima data in era smart odata cu sincronizarea scrisului de mana direct pe ecran cu inregistrarea audio Timemark. Prin atingerea unui cuvant din notite, utilizatorul poate consulta inregistrarea audio corespondenta, exact de la momentul scrierii respectivului cuvant, simplificand descifrarea unor adnotari mai putin lizibile. Notitele sunt integrate si cu calendarul, astfel incat atunci cand se declanseaza un reminder pentru o noua intalnire, utilizatorului i se ofera optiunea inceperii unei notite noi, iar in cazul intalnirilor recurente, se poate continua sesiunea de adnotare din punctul final al intalnirii precedente. O noua premiera in industrie, disponibila prin HTC Flyer, o reprezinta sincronizarea integrata cu Evernote, aplicatia si serviciul cel mai popular pentru preluarea de notite.

 

 

 

sursa: quality blog

Tags:

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Timisoara - Magazin Strada Socrate Nr. 2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.