Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tablet-pc romanesc

Visual Fan este o companie romaneasca din Brasov, care va lansa in curand si un tablet-pc, desi specialitatea de baza a companiei e reprezentata de telefoane mobile dual-sim.

Tableta Allview AllDro va avea un display de 7″ si va rula pe baza sistemului de operare Android 2.1

Tablet-pc-ul va integra functii multimedia, de office dar si de entertainment si socializare (facebook, push Mail, e-book, e-buddy, office suite), permite efectuarea apelurilor VOIP iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor si materialelor video FullHD pe un televizor corespunzator.

La capitolul conectivitate tableta dispune de Wi-Fi si port mini USB, are memorie interna de 2 GB ce poate fi extinsa pana la 32 de GB cu ajutorul cardurilor de memorie.

Conform declaratiilor producatorului, cu reteaua wireless pornita tableta iti ofera libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, in timp ce, ascultand muzica timpul de folosire ajunge la 30 de ore.

Pentru generatiile viitoare ale tabletei, compania doreste sa integreze in tableta si un modem 3G, care ii va permite conectarea la retelele de internet mobil ale operatorilor telecom.

Pretul recomandat pentru acest tablet-pc romanesc este de 200 euro.

(Sursa: Allview)

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.