Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Recupereaza fisierele sterse

Ti s-a intamplat vreodata sa stergi din greseala un fisier important?

Sau ai pierdut fisiere importante atunci cand calculatorul tau a picat? Sunt sigur ca te-ai aflat intr-una din situatiile de mai sus pana acum. Cu totii cunoastem sentimentul de panica, neajutorare si ulterior frustrare. Toate aceste sentimente ar putea disparea, deoarece exista o modalitate de a recupera acele fisere.

Acest ghid te va ajuta sa recuperezi fisierele importante sterse din greseala.

AAEAAQAAAAAAAAMCAAAAJDc5NzIwNDU0LTM4NjItNDc2Yy1hMWI2LWE3OWJjNzAyMzJhZQ

Recuva

Recuva este un soft gratuit oferit de Piriform ce te ajuta sa recuperezi fisierele sterse din calculatorul tau, cardul de memorie, Recycle Bin, sau chiar de pe player-ul MP3. Are o interfata simpla, usor de navigat ce iti permite sa incepi rapid procesul de recuperare.

Recuperare fisiere sterse

La rularea programului vei fi intampinat de fereastra „Welcome to the Recuva Wizard”. Apasa „Next„.

Ce tip de fiser vrei sa recuperezi? Daca nu esti sigur si doresti sa cauti in toate tipurile, bifeaza „Other” si apasa „Next„.

In aceasta etapa trebuie sa-i spui programului unde sa caute fisierele sterse. Locul unde au fost stocate fisierele inainte de a fi sterse. Selecteaza locatia corespunzatoare si apasa „Next„.

Dupa ce ai selectat locatia si ai apasat „Next„, scanarea incepe. De obicei dureaza 4-5 minute pentru o scanare fundamentala.

In momentul in care scanarea s-a oprit vei putea vedea o lista cu toate fisierele care pot fi recuperate. Bulina verde din partea stanga a fisierului indica faptul ca acesta poate fi recuperat complet fara erori.

Selecteaza toate fisierele pe care doresti sa le recuperezi si apasa butonul „Recover” Va trebui sa alegi locatia unde vrei sa salvezi aceste fisiere. Aceasta noua locatie este de preferat sa se afle pe o alta unitate de stocare.

Daca nu ai gasit fisierele pe care le cauti, poti efectua o scanare mai adanca (Deep Scan). Acest proces dureaza mai mult, insa sansele de a gasi fisierele sunt mai mari.

recuva-16

Tags: , , ,

Category: Cum sa...know-how

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.