Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Noul laptop Dell Inspiron 14 seria 7000 cu ecran tactil !

dell-inspiron-14-7000

 

Cel mai nou laptop, Dell Inspiron 14 din seria 7000, este rezultatul celor mai noi schimbări. Aceasta nu este însă pentru prima dată când cei de la Dell au experimentat cu introducerea de cantități mari de aluminiu și prin reducerea grosimii dar cu cu siguranţă este cea mai reuşită încercare. Șasiul din aluminiu forjat este înfășurat în jurul laptopului de 14-inch care vine împreună  cu un display 1080p şi multi-touch. Protecţia Gorilla Glass păstrează touchscreen-ul în condiții de siguranță chiar şi la atingeri mai agresive.

Acest laptop ultramobil depăşeşte aşteptările prin procesoarele Intel® Core™ din a patra generaţie, sistemul de operare Windows 8, ecranul luminos de 14 inchi (cu funcţionalitate tactilă opţională) şi durata excepţională de funcţionare a bateriei.

laptop-inspiron-14-7000-love-pdp-module-2

Design uimitor de subţire
Designul din aluminiu forjat, evidenţiat prin muchii bizotate tăiate cu diamant, este doar una dintre caracteristicile excelente cu care vă va uimi sistemul Inspiron 14. Este relaxant pentru ochi şi plăcut de ţinut în mână. Tastatura cu retroiluminare vă ajută să lucraţi mult mai uşor în condiţii de lumină slabă – nu vă veţi mai mulţumi cu puţin. Sticla Corning® Gorilla® NBT™ a afişajului tactil opţional fără cadru desăvârşeşte un laptop cu adevărat uimitor.

Rezistaţi mai mult: autonomia de funcţionare a bateriei de până la 8 ore şi 52 de minute  permite să utilizaţi mai mult timp laptopul în curtea casei sau în călătorii.

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.