Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Mink 3D

Imprimare 3D a luat lumea cu asalt viata de zi cu zi. Astazi , o femeie pe nume Grace Choi , care se descrie ca un inventator de serie , a lansat 0 noua imprimanta 3D inovatoare pe scena de la Techcrunch .

Cand zicem imprimanta 3D ne ducem cu gandul la brelocuri mici din plastic care au iesit dintr-un Replicator Marketbot sau o alta imprimanta bazata pe FDM.

mink6

Aceasta imprimanta 3D este cu totul ceva revolutionary, aceasta este o imprimanta pentru machiaj. O imprimanta care va imprima tot felul de machiaje, de la rujuri personalizate, la fard de pleoape, pudre, creme, fonduri de ten si altele. Lucrul care a motivate-o pe Choi este frustrarea de a nu gasi culoarea perfecta de machiaj la un pret decent. Companiile precum Walmart, ofera de obicei doar cele mai populare culori pentru orice machiaj de pe piata, in timp ce companiile precum Sephora, care ofera o gama larga de culori, practica preturi substantiale.

Choi ne da posibilitatea sa combinam optiunile de culori aproape infinite ale internetului  fara a fi nevoita sa parasesti casa. Imprimanta Mink 3D poate extrage orice culoare de pe internet prin intermediul unui telefon, laptop sau tableta si sa o imprime intr-un machiaj. Nu aveti nevoie de nici un soft ca sa utilizati imprimanta, tot ce aveti nevoie este un selector de culoare pentru a putea traduce culoarea intr-o fotografie la un cod hex.

Imprimanta are nevoie de substraturi , și cerneala . Substraturi provin din aceleași surse exacte ca si cele pe care le folosesc  brandurile de renume si sunt aprobate de FDA . Cerneala este tiparita  intr- un mod similar ca și imprimanta cu jet de cerneala pe care o detine oricine acasa.

Tags: , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.