Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop Dell Inspiron 15R

Performanţe remarcabile
Indiferent dacă vă delectaţi cu filme şi jocuri sau ţineţi legătura online cu prietenii, veţi aprecia performanţele procesoarelor până la Intel® Core™ din a treia generaţie.
Procesoare Intel® Core™ i3, i5 şi i7 din a treia generaţie disponibile: profitaţi de performanţa înaltă a procesării şi de placa grafică Intel® HD 40001 pentru necesităţile de procesare de zi cu zi, de la jocuri video şi filme la reţele de socializare şi aplicaţii de bază pentru afaceri.

Windows 8: de la conexiunea de reţea rapidă şi uşor de configurat pentru acasă la capacitatea de a executa cele mai recente programe pe 64 de biţi, Windows 8 vă poate ajuta să vă conectaţi la ceea ce contează cel mai mult pentru dvs.

Memorie DDD3 până la 8 GB: asistaţi la rularea filmelor, a jocurilor şi a redării în flux a conţinutului video până la viteze ameţitor de mari asigurată de memoria SDRAM DDR3 Dual Channel de până la 8 GB, la 1.600 MHz, rapidă şi eficientă.

Placă grafică separată opţională: bucuraţi-vă de divertisment la standardul pentru care a fost creat să fie vizualizat cu placa grafică separată AMD Radeon® opţională.

Luaţi-l cu dvs.
Bucuraţi-vă de flexibilitatea totală oferită de un laptop subţire (de circa 25,4 mm grosime) şi uşor, cu care puteţi să mergeţi oriunde, pentru muncă sau pentru distracţie.
Având circa 25,4 mm  grosime, laptopul Inspiron 15R are un profil subţire, elegant şi atractiv.

Cântărind numai 2,22 kg cu baterie cu 4 elemente, Inspiron 15R este suficient de uşor să-l luaţi cu dvs. când vine vremea să porniţi la drum.

dell_inspiron-15r-special-edition

Trebuie să vi-l cumpăraţi.
Afirmaţi-vă prin finisajul din aluminiu mătuit şi exprimaţi-vă stilul.
Atrageţi priviri cu finisajul din aluminiu mătuit, care conferă latopului dvs. un aspect elegant şi îndrăzneţ.

Alegeţi varianta potrivită stilului dvs. şi exprimaţi-vă personalitatea cu o varietate de opţiuni de culori1

Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de spectacol.
Vedeţi cum filmele, jocurile şi materialele video prind viaţă pe afişajul HD Truelife sau, opţional, Full HD antireflex al laptopului Inspiron 15R. O unitate optică cu încărcare pe tavă şi tehnologia Waves MaxxAudio® 4.0 desăvârşesc pachetul, iar dacă vreţi opţiuni suplimentare de divertisment, puteţi să vă conectaţi la un televizor sau la un monitor cu compatibilitate HDMI.
Afişaj de 39,6 cm (15,6 inchi) cu tehnologie HD opţională: fotografiile, videoclipurile, filmele şi alte imagini de pe ecran ies în evidenţă pe afişajul de 1.366 x 768 (720p) sau, dacă vreţi o experienţă şi mai captivantă, faceţi upgrade la un afişaj Full HD antireflex. Delectaţi-vă cu o experienţă vizuală intensă, în orice moment şi de oriunde.

Conexiune HDMI 1.4: desăvârşiţi-vă experienţa de divertisment pentru acasă, conectând sistemul Inspiron 15R la un televizor sau un monitor extern cu compatibilitate HDMI, prin intermediul portului HDMI 1.4.

Waves MaxxAudio® 4.0: de la acute pătrunzătoare la grave generoase, tehnologia MaxxAudio® 4.0 vă oferă control total asupra răspunsului în frecvenţă al sistemului dvs. Inspiron 15R.

Caracteristici esenţiale
Manifestaţi-vă latura creativă sau bucuraţi-vă de conţinutul media preferat. Alegerea vă aparţine cu Inspiron 15R, care are un hard disk cu capacitate mare, un cititor de carduri de stocare 8 în 1, USB 3.0, tastatură numerică de 10 taste şi multe altele.
Porturi: vă este uşor să vă conectaţi la periferice cu cele două porturi USB 3.0, cele două porturi USB 2.0, portul HDMI 1.4 şi portul Ethernet RJ45.

Cititor de carduri de stocare 8 în 1: bucuraţi-vă de libertatea formatelor de stocare cu cititorul de carduri de stocare 8 în 1, pentru o compatibilitate remarcabilă.

Tastatură rezistentă la vărsarea de lichide: se mai întâmplă şi accidente. Puteţi să staţi liniştit şi să lucraţi cu încredere, datorită tastaturii rezistente la vărsarea lichidelor.

Tastatură numerică de 10 taste: contabilii se bucură. Tastatura numerică de 10 taste simplifică gestionarea foilor de calcul şi echilibrarea bugetelor.

Autonomia mare de funcţionare a bateriei vă ajută să evitaţi întreruperile.
Puteţi să rămâneţi încărcat şi să realizaţi mai multe, autonomia mare de funcţionare a bateriei permiţându-vă să lucraţi oriunde şi oricând doriţi.
Autonomie mare de funcţionare a bateriei: Inspiron 15R este livrat cu o baterie de 40 Wh, care oferă o autonomie remarcabilă de funcţionare a bateriei.

Upgrade disponibil: faceţi upgrade-ul autonomiei de funcţionare alegând bateria opţională de 65 Wh cu 6 elemente1, care vă ţine mai mult.

Tags: , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.