Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Hubgets, aplicația de comunicare în browser

Hubgets este o aplicație de comunicare și colaborare care simplifică modul în care oamenii interacționează la birou.

Hubgets este disponibil atât ca serviciu (SaaS), cât și pe infrastructura privată a companiilor. Aplicația oferă servicii de chat (instant messaging), chat în grup, apeluri de voce și video, transfer de fișiere de orice tip, screen sharing, canale interactive cu suport media, funcționalități avansate de telefonie de business și call center.

upgrade-panel-3

„În contextul unei forțe de muncă flexibile si mobile, Hubgets facilitează colaborarea și crește productivitatea echipei oferind acces rapid la informații și încurajând propagarea acestora. Cu ajutorul inteligenței artificiale, Hubgets construiește în timp real un “index al fericirii” pentru fiecare utilizator. Pe baza acestuia, aplicația ia decizii – de exemplu, reduce numărul de întreruperi datorate proceselor de comunicare instant. Studiile arată că, în multe domenii de activitate, durează mai mult de 15 minute pentru ca o persoană să își poată relua activitatea după o întreupere de câteva secunde. Din nefericire, nu doar productivitatea este afectată. Astfel de întreruperi dese generează și multă frustrare”, a declarat Elena Cârstoiu, COO Hubgets.

 

“Hubgets, una dintre cele mai bune soluții de comunicare lansate anul acesta, oferă utilizatorilor servicii avansate de telefonie de business și date. Am convingerea că Hubgets va continua să vină cu soluții de colaborare inedite și în 2017”, a afirmat Rich Tehrani, CEO-ul TMC.

Page, una dintre componentele aplicației, simplifică procesele de comunicare externă. Pagina web, disponibilă pentru fiecare utilizator, este o metodă rapidă de contact, destinată clienților și partnerilor care pot comunica prin chat securizat cu transfer de fișiere, apeluri de voce și video direct din browser. Clienții și partenerii nu sunt nevoiți să folosească o anumită tehnologie sau să își creeze un cont în Hubgets, iar angajații pot comunica fără să-și expună datele personale – adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Hubgets integrează canalele de comunicare interne și externe într-o singură interfață, centralizând în mod automat informațiile și construind o bază comună de resurse pe care angajații o pot accesa în orice moment.

video

Aplicația oferă servicii securizate de comunicare și colaborare menite să susțină o varietate largă de necesități și dinamici de lucru. Companiile cu până la 20 de membri o pot folosi gratuit, iar furnizorii de servicii beneficiază de o oferta de licențiere specială. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://www.hubgets.com/product/pricing.

 

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.