Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

HP DX5150-Review

hpdx5150_1

Concepute pentru intreprinderile mijlocii si mari, HP dx5150 combina designul versatil, cu oportunitati avansate de upgrade.

Dx5150 Small Form Factor,  vizeaza agresiv pe cei cu un buget redus. Cu toate acestea, spre deosebire de multitudinea de desktop-uri ieftine, urate,  iese in evidenta datorită promisiunii de stil contemporan, constructie solida de calitate si, functionarea silentioasa,  eficienta. Dx5150 imbina un conept modern cu aspectele design-urilor trecute. Acesta poate fi asezat pe orizontala, economisind asftel  din spatiul necesar.

Este, de asemenea, destul de atractiv intr-un sens generic. Sistemul este predominant argintiu, iar unitate optica este neagra. Nu e la fel de elegant ca si alte modele SFF de dimensiuni similare,  insa optiunile avansate de upgrade si pretul, ar trebui sa influenteze deciziile de cumparare.

 www_info-computer_com_-ordenador_hp_dx5150_sff_amd_athlon_64_1_8_ghz_570Analizand conectivitatea, ramane in urma fata de alte modele in partea frontala:  in afara de perechea obligatorie de porturi USB si un cuplu de casti si microfon jack, nu mai exista alte porturi. Ca si revansa, gasiti o serie decenta de porturi

I/O in partea din spate, dar e greu sa nu observi lipsa de lux vs simplitatea maxima. Sase porturi USB gasiti in spatele unitatii, totalul ajungand astfel la 8 sloturi USB. Există, de asemenea, porturi DVI digitale si analogice D-Sub pentru conectarea la un monitor extern, si un port serial – care ar putea fi de folos conexiunilor mai vechi. Pot fi conectate tastatura si mouse-ul  prin intermediul porturilor PS / 2,  maximizand astfel numarul de porturi USB disponibile.

Sunetul este suportat de chipset-ul Southbridge – parte a placii de baza, care controleaza cele mai multe dintre caracteristicile sale integrate. Prezenta a sase canale audio distincte, astfel incat sa puteti conecta un set de boxe cu sunet surround. Cu un Hard Disk de 80 GB, aceasta nu este o alegere ideala pentru detinatorii de fișiere multimedia, dar e potrivita in cazul in care colectarea de date consta in principal din cateva mii de imagini si documente Word . Backup-ul din retea, de mare viteza este posibil, datorita controlerul integrat Gigabit Ethernet, care poate transmite date de pana la zece ori mai repede decat PC-urile cu porturi 10/100 de retea standard LAN.

La rubrica sistem de operare poate fi preinstalat cu Windows 7, care este mult mai mult decat potrivit pentru acest sistem.

Concluzie: Este foarte silentios, ceea ce trebuie luat in considerare daca planificati  sa folositi mai multe dintre ele intr-un centru de service sau alt mediu care este sensibil la zgomot. Desi carcasa pare mica, este surptinzator de incapatoare, oferind acces usor catre sloturi, RAMI si unitatea optica.

[+] Foarte silentios, usor de upgrade-uit

[-] Carcasa se deschide greu

zp8497586rq
zp8497586rq

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.