Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Precision T3600

Descoperiţi evoluţia productivităţii.

Realizaţi în mod performant activităţi care consumă excesiv resursele, adoptând designul avansat al staţiei de lucru Dell Precision™ T3600.

Profitaţi de performanţa oferită de staţiile de lucru

Preluaţi controlul asupra volumelor de date cu procesoarele performante Intel® Core™ din a treia generaţie şi memoria de până la 64 GB, cu până la patru hard diskuri şi un controler SATA/SAS integrat.

workstation_01

Concepută pentru a se încadra în mediul dvs. de lucru
Dell Precision™ T3600 dispune de un şasiu cu un design nou-nouţ, care vă permite să efectuaţi operaţii de service şi modificări mai uşor ca niciodată.

Concepută pentru a lucra pentru dvs.
Cele mai importante aplicaţii la nivel de staţie de lucru se vor executa fără probleme datorită certificării ISV disponibile pentru modelul Dell Precision T3600.

Faceţi activităţile laborioase să pară simple

Economisiţi timp şi resurse importante, profitând de flexibilitatea şi fiabilitatea staţiilor de lucru Dell Precision™.

Memorie pe care vă puteţi baza
Reduceţi riscurile şi contribuiţi la evitarea întreruperilor activităţii cu tehnologia de memorie fiabilă oferită exclusiv de Dell.

Performanţă grafică pură

O varietate de opţiuni grafice NVIDIA® şi AMD® profesionale, inclusiv tehnologia performantă NVIDIA Maximus® (în limba engleză), vă ajută să profitaţi la maximum de staţia dvs. de lucru.

Reduceţi impactul asupra mediului înconjurător
Contribuiţi la reducerea consumului de energie şi a impactului asupra mediului înconjurător cu ajutorul configuraţiilor cu calificativ EPEAT® şi ENERGY STAR® disponibile pentru modelul Dell Precision™ T3600.

52329

Desăvârşiţi experienţa de utilizare a staţiilor de lucru Dell Precision T3600

Staţia de lucru Dell Precision T3600 este numai începutul. Atunci când cumpăraţi de la Dell, primiţi mult mai mult decât o staţie de lucru. Vă puteţi crea o experienţă particularizată care să vi se potrivească perfect.

Tags: , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.