Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Optiplex 990

Computerul visurilor dvs.

Puneţi securitatea, capacitatea de administrare şi serviciile de vârf la dispoziţia organizaţiei dvs. cu desktopul Dell OptiPlex 990.

Simplificaţi implementarea în cadrul organizaţiei dvs. permiţând serviciului Dell de integrare particularizată din fabrică să adauge aplicaţiile, perifericele, etichetele pentru active şi etichetele de securitate de care aveţi nevoie.

Preluaţi controlul din practic orice locaţie, în orice moment, cu soluţiile de administrare „în bandă” şi „în afara benzii” pentru a conferi putere personalului IT.

Economisiţi timp şi bani cu familia de dispozitive Dell KACE™ de administrare a sistemelor

Beneficiaţi de securitate excepţională cu opţiunile de criptare, slotul pentru încuietoare de securitate şi contactul de alarmă împotriva deschiderii neautorizate a şasiului.

computer-dell-optiplex-990-tower-pc-desktop-core-i7-19-lcd-komputown-1411-17-komputown1

Opţiuni puternice, care le permit utilizatorilor să îşi demonstreze adevăratul potenţial

Organizaţia dvs. se bazează pe desktopuri stabile, de înaltă performanţă, pentru a-şi desfăşura activităţile în fiecare zi. Sporiţi productivitatea forţei dvs. de muncă cu performanţa de primă clasă specifică desktopului OptiPlex 990 şi cu soluţiile flexibile destinate practic oricărui mediu de lucru

Opţiuni puternice, care le permit utilizatorilor să îşi demonstreze adevăratul potenţial.

Organizaţia dvs. se bazează pe desktopuri stabile, de înaltă performanţă, pentru a-şi desfăşura activităţile în fiecare zi. Sporiţi productivitatea forţei dvs. de muncă cu performanţa de primă clasă specifică desktopului OptiPlex 990 şi cu soluţiile flexibile destinate practic oricărui mediu de lucru.


Lucraţi rapid 
cu desktopul OptiPlex de înaltă performanţă, dotat cu procesoare Intel® Core™ vPro™ din a doua generaţie.

Alegeţi opţiunile grafice pe care le solicită activitatea dvs. cu două sloturi pentru placă grafică separată (port unic PCIe x4 şi port unic PCIe x16) pentru versiunile Mini Tower, desktop şi factor de formă redus.

Experimentaţi multitaskingul puternic , datorită compatibilităţii cu până la patru afişaje.

Beneficiaţi de productivitate imediată, datorită compatibilităţii cu soluţii de calcul de tip „cloud” şi soluţii de calcul flexibile Dell.

Un design eficient pentru orice spaţiu de lucru

Oferindu-vă posibilitatea de a opta pentru una din cele patru dimensiuni (Mini Tower, desktop, factor de formă redus şi factor de formă ultraredus), OptiPlex 990 se integrează fără probleme în practic orice birou şi este proiectat astfel încât să protejeze planeta şi să aibă grijă de bugetul dvs.

originalpng

Economisiţi spaţiu valoros pe birou combinând designul factorului de formă ultraredus cu suportul multifuncţional, cu ajutorul căruia puteţi monta în siguranţă sistemul OptiPlex 990 pe partea din spate a unui monitor.

Contribuiţi la reducerea costurilor cu energia cu acest desktop conform cu standardul Energy Star 5.0, care beneficiază de surse de alimentare opţionale cu eficienţă de 90 % şi setări de gestionare a energiei Dell Energy Smart.

Contribuiţi la reducerea şi reutilizarea deşeurilorcu desktopul OptiPlex 990 conform cu standardele EPEAT Gold, al cărui şasiu are un conţinut de plastic reciclat după comercializare de 10 % şi care este livrat în ambalaj reciclabil.

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.