Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell OptiPlex 7010

Preluaţi controlul asupra desktopului dvs.
Revitalizaţi forţa de lucru cu desktopul Dell™ OptiPlex™ 7010, creat pentru productivitate avansată, virtualizarea desktopurilor şi control extraordinar asupra echipamentelor IT.

desktop-dell-optiplex-7010

Creat pentru a contribui la conservarea mediului înconjurător
Contribuiţi la minimizarea consumului de energie şi încurajaţi economisirea resurselor cu desktopurile OptiPlex conforme cu ENERGY STAR® 5.2, care prezintă surse de alimentare opţionale, cu eficienţă ridicată, şi caracteristici ecologice ale designului.

Soluţia potrivită pentru biroul dvs.
Sistemele Dell OptiPlex sunt concepute pentru a se integra fără probleme în practic orice birou, pe suprafeţe de lucru de practic orice dimensiune, având un aspect uniform pentru toate modelele.

Stolni_pocitac_Dell_Optiplex_7010_mt

Design inspirat
Fiind create să reziste şi proiectate pentru a se adapta la spaţiul dvs. de lucru, desktopurile Dell OptiPlex oferă rezistenţă şi eleganţă.

Creat să reziste.
Întreprinderea dvs. are nevoie de un desktop care poate face faţă celor mai dificile activităţi. Garantaţi fiabilitatea pe termen lung cu ajutorul desktopurilor Dell OptiPlex rezistente, cu posibilitate de depanare.

Bucuraţi-vă de liniştea asigurată de stabilitatea şi asistenţa din clasa pentru întreprinderi.
Pe măsură ce întreprinderea dvs. se dezvoltă, stabilitatea hardware şi asistenţa devin elemente cheie pentru gestionarea bugetului şi cerinţele de prognoză pe termen lung. Ajutaţi personalul IT să se concentreze asupra celor mai importante proiecte cu Dell ProSupport™ şi Serviciile de implementare Dell.
Control la nivel de întreprindere
Administrarea eficientă a mediului dvs. de birouri vă este la îndemână. OptiPlex 7010 le permite administratorilor IT să preia integral controlul asupra administrării sistemului şi a protocoalelor
de securitate şi oferă stabilitatea necesară pentru planificare eficientă pentru viitor.
Administraţi în mod eficient lotul de desktopuri.
Obţineţi control fără precedent asupra echipamentelor IT de la locul de muncă. Administrarea în afara benzii, la distanţă, prin tehnologia Intel® vPro™, partajarea imaginilor între desktopuri şi funcţia de administrare la distanţă a sistemului BIOS, oferită de Dell, contribuie la sporirea eficienţei IT.Garantaţi securitatea datelor în organizaţia dvs.
Contribuiţi la protecţia datelor esenţiale şi respectaţi standardele de conformitate cu soluţia Dell Data Protection2, modulul TPM (Trusted Platform Module)3, hard diskurile criptate şi alte
Obţineţi performanţe înalte.
Profitaţi de viteza procesoarelor opţionale până la Intel® Core™ din a treia generaţie, cu tehnologie Intel® Turbo Boost 2.0, de capacitatea amplă de stocare, de soluţiile grafice Intel® HD Graphics şi de memoria cu lăţime mare de bandă oferite de OptiPlex 7010.Descoperiţi confortul şi flexibilitatea la locul de muncă.
Lucraţi în mod confortabil cu un sistem care vă permite să particularizaţi spaţiul de lucru datorită designului său intuitiv şi care vă oferă mai multe opţiuni pentru afişaj şi configuraţii flexibile pentru periferice.

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.