Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Latitude 5580 | PcMadd

<strong><em>Laptop Dell Latitude 5580<em><strong>

 

Laptopurile Dell din gama Latitude au fost proiectate in special pentru mediul de afaceri. Astfel, 5580 poate fi folosit pentru o experienta cat mai buna de lucru. 

In prezent, este disponibil in magazinele Madd in urmatoare configuratie:

  • Procesor: QuadCore i5-7440HQ
  • Frecventa procesor: 2.80 GHz
  • Hard Disk: 500 GB HDD  – se poate opta pentru SSD de 120 GB, 240 GB sau 480 GB, in functie de necesitati
  • Memorie: 4 GB RAM
  • Placa Video: Intel HD Graphics 630

Chiar daca este recontitionat, laptopul este echipat cu baterie cu autonomie de functionare pentru intreaga zi de lucru, iar daca este necesar, se poate utiliza adaptorul de alimentare portabil Dell pentru a-i prelungi durata de functionare.

Fiind testat pe baza standardelor de performanta 15 MIL-STD 810G, laptopule Dell Latitude 5580 ofera certitidinea ca munca pe care o depuneti este in siguranta oriunde va aflati. 

Atunci cand este activata functia Windows Hello, prin intermediul camerei optionale cu infrarosu este facilitata recunoasterea faciala in vederea simplificarii si securizarii accesului.

Laptopul Latitude 5580 ofera mai multe optiune de securitate pentru prevenirea accesului neautorizat, precum cititorul tactil de amprente, cititorul de smart carduri FIPS 201 cu contact si cititorul smart carduri NFC fara contact. In plus, solutia Dell Data Protection protejeaza datele de pe toate terminalele, inclusiv de pe supoturile externe, de pe hard disk-urile cu autocriptare si din solutiile de stocare bazate pe cloud public.

Dell Latitude 5580 are un sasiu subtire, construit sa reziste, care a fost supus unor teste extinse in conformitate cu standardele militare, pentru a garanta ca sistemul poate face fata conditiilor din lumea reala. 

Laptopul este disponibil spre vanzare atat in magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, cat si in magazinul online. Click aici pentru comenzi online.

Tags: , ,

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.