Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Latitude 14 E7450 Ultrabook

Design subţire şi materiale de calitate superioară.

Apucaţi-vă de treabă cu ajutorul unui Ultrabook™ subţire, uşor şi atractiv, cu afişaj tactil de 14 inchi opţional.

• Mai subţire ca oricând: Latitude 14 are o greutate minimă de doar 1,54 kg (3,4 lb) cu baterie cu 3 elemente.

• Design rezistent, de excepţie: având finisaj cu vopsea plăcut la atingere, fibră de carbon împletită (la modelele tactile) la exterior şi şasiu din aliaj de magneziu Tri-metal™ în interior, Latitude seria 7000 este proiectat să reziste ambientelor ostile şi testelor de conformitate cu standardul MIL-STD 810G.

• Control la îndemână: afişajele cu funcţionalitate tactilă de la Dell oferă o experienţă optimă de vizualizare, sensibilitate tactilă, strălucire şi rezistenţă datorită sticlei Corning® Gorilla® NBT™ de la un capăt la altul.

dell_Latitude_E7250

 

Conectivitate de excepţie.

Ca şi ultrabookurile din generaţia anterioară, Dell Latitude seria 7000 este singurul Ultrabook™ creat să fie compatibil cu staţiile de andocare existente pentru laptopuri. Latitude 12 seria 7000 oferă şi tehnologie de staţie de andocare wireless WiGig opţională (în curând) şi tehnologie Intel® Wireless Display (WiDi)1, permiţând ca tot ce se afişează pe ecranul laptopului să se vadă concomitent şi pe un televizor sau proiector cu compatibilitate WiDi.

 

Performanţă debordantă.

Având cel mai recent procesor până la Intel® Core™ i7 vPro din a cincea generaţie şi sistem de operare Windows 8.1 Pro, vă permite să lucraţi uşor la proiecte importante.

• Sistemele de operare Windows 7 Professional şi Windows 8.1 cu capacitate tactilă opţională vă permit să faceţi mai multe lucruri simultan glisând, lovind uşor sau trăgând cu degetele.
• Alegeţi unităţi SSD sau unităţi SSD hibride pe a căror performanţă rapidă şi fiabilă să vă puteţi baza.
• Opţiuni de placă grafică dedicată pentru o experienţă vizuală mai bună.
• Colaboraţi eficient cu ajutorul camerei web HD şi al microfoanelor matriceale integrate.
• Tastatura profesională ISO cu retroiluminare opţională vă permite să lucraţi în medii cu lumină slabă, iar bateria înlocuibilă vă asigură alimentarea cu energie în timpul deplasărilor.
• Rămâneţi în sfera comunicării datorită gamei complete de opţiuni de conectivitate, printre care se numără tehnologia BT 4.0 (BLE), reţeaua Wi-Fi cu două benzi, tehnologia Miracast, tehnologia Intel WiDi, tehnologia Tri-band, capacităţile Near Field Communication şi banda largă LTE.

Sigur. Flexibil. Fiabil. Latitude.

Cel mai sigur Ultrabook™ profesional din lume.
Dell Data Protection | Encryption vă protejează datele de pe toate terminalele, inclusiv de pe suporturile de stocare externe şi din soluţiile de stocare bazate pe cloud public. Împiedicaţi programele rău intenţionate avansate cu DDP | Protected Workspace şi oferiţi opţiuni de autentificare avansată cu DDP | Security Tools.

Cel mai flexibil Ultrabook™ profesional din lume.

Actualizaţi sistemele o singură dată, pretutindeni, datorită capacităţilor Intel® vPro™ unice de la Dell, care permit efectuarea la distanţă a operaţiilor de administrare a sistemului BIOS şi de ştergere a hard diskului, chiar şi atunci când dispozitivul este offline2. Reduceţi timpul petrecut cu sarcinile manuale şi predispuse la erori prin Dell Client Command Suite, suita noastră gratuită de instrumente de automatizare, care se integrează în soluţiile de gestionare existente.

Photo6

Fiabilitate de excepţie, pe care vă puteţi baza.

Sistemul Ultrabook™ Latitude 12 seria 7000 a fost supus testelor de conformitate cu standardul MIL-STD 810G, ceea ce îi garantează rezistenţa în condiţii extreme. Tastatura este protejată de deteriorările cauzate de vărsarea lichidelor, iar afişajul tactil superior, cu sticlă Corning® Gorilla®, vă oferă o experienţă de vizualizare optimă, cu un plus de sensibilitate tactilă, luminozitate şi durabilitate. De asemenea, dispozitivul este susţinut de serviciul din clasa pentru întreprinderi Dell ProSupport oferit permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru minimizarea duratelor de inactivitate.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.