Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Copy.com alternativa Dropbpox-ului

O alternativa pentru Dropbox.com este acum Copy.com. Poti accesa platforma de oriunde doresti, indiferent pe ce device te conectezi. Vei avea totul sincronizat, chiar daca esti pe mobil, tableta sau PC.

Daca nu iti ajunge spatiul de pe Google Drive, Dropbox sau OneDrive va recomandam un nou serviciu de stocare si sincronizare in cloud, acesta numindu-se Copy.

Copy.com va ofera din start 15GB plus un bonus de 5GB daca te inregistrezi de pe acest LINK.

Cei de la Copy se lauda cu folderele impartite (shared) cu prietenii. De exeplu daca daca aveti un spatiu de 20 GB impartit in 4 persoane, fiecare persoane va avea doar 5GB ocupati din contul sau. Mai mult daca aduci un utilizator nou in retea primesti 5GB spatiu cadou.

Copy poate fi instalat pe Windows, Mac OS X, Linux, Android si iOS. Am test sincronizarea si pot sa spun ca merge destul de ok.

Daca cei 20 Gb plus altii castigati din recomandari nu vi se par suficienti puteti achizitiona 250 de GB pentru 100 de dolari pentru o perioada de 1 an sau 500 Gb la 150 de dolari/an.

Personal folosesc aceasta retea pentru backup-ul fisierelor importante.

Se pare ca momentan Copy.com ne ofera cea mai buna varianta, dar trebuie testat pentru inceput.
Inregistreaza-te acum si vei avea 15 GB gratuit.

Dupa ce ai adaugat datele de contact, poti incepe sa adaugi fisiere pentru partajare. Mi-am facut cont si platforma arata cam asa:

 

 

Tags: , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.