Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Comic Con 2016

Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 a East European Comic Con, din perioada 27-29 mai, de la Romexpo.

Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, organizatorii au pregătit pentru toți pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii.

Maeștri deghizării vor putea participa concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Exista şi quiz-uri, elemente de recuzită  de pe platourile de filmare (The Iron Throne, The Tardis) , interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online (10 Lucruri, Sector 7, BRomania).

Puteti face cunoștință cu actori celebrii de la Hollywood precum: Mark Pellegrino,

Charles Dance, David Anders, Sylvester McCoy, Daniel Portman, Gemma Whelan.

Fiind un weekend important pentru pasionaţii de gaming, board games, cosplay şi comic books ne-am gândit că Madd Electronics nu poate rata un astfel de eveniment aşa că ne facem şi noi prezența fiind unul din sponsorii oficiali ai evenimentului.

Vă aşteptăm de asemenea la locația noastra să testați şi să vă jucati pe cele mai performante laptopuri şi sisteme Alienware.

20160527_151043 20160527_151028

Tags: , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.