Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

C@douri inspirate de Craciun

Te-ai gandit deja ce sa-i cumperi de Craciun? Daca nu ai vreo idee, te ajutam noi. 💡 

Nici nu a inceput bine luna decembrie si pe noi ne-a prins deja febra sarbatorilor de iarna. Ne-am pus pe treaba si ti-am pregatit o lista cu idei de cadouri pentru cei dragi si cateva oferte care sa te ajute sa alegi mai usor.  😀 

Prima idee care ne-a trecut prin minte a fost pachetul promotional cu sistem si monitor inclus pentru cei care lucreaza la birou.

         Dell, OPTIPLEX 7010, Intel Core i5-3470, 3.20 GHz, video: Intel HD Graphics 2500; TOWER + Monitor DELL; 19″ SH

 

 

Daca vrei sa faci un cadou mai sofisticat, iti recomandam sa alegi unul dintre laptop-urile 2 in 1 Dell ChromeBook pe care il gasesti in perioada aceasta la REDUCERE!!

        Laptop DELL, CHROMEBOOK 11-3189 2-IN-1–  Intel Celeron N3060, 1.6 GHz, HDD: 64 GB, RAM: 4 GB, video: Intel HD Graphics, 11.6″ HD Touch LCD

ChromeBook este un laptop foarte potrivit pentru elevi si studenti. De ce spunem asta?

In primul rand, pentru ca are o carcasa foarte rezistenta, nu trebuie sa iti faci griji daca versi lichide pe tastatura si nici daca trebuie sa il transporti pentru ca are margini invelite in cauciuc si protectie impotriva caderii. In plus, are o autonomie mare de functionare, ceea ce iti permite sa il folosesti pe oriunde mergi, fie ca laptop, fie ca tableta.

Daca tot eram la capitolul dispozitivelor portabile, o alta varianta potrivita pe care merita sa o iei in calcul este tableta Dell XPS.

       Tableta DELL XPS 12 9250– Intel Core m3-6Y30, 0.90 GHz, HDD: 128 GB, RAM: 4 GB, video: Intel HD Graphics 515, webcam, 12.5″ LCD (FHD), 1920 x 1080

Un cadou excelent pentru persoana aceea activa de acasa sau de la birou, care alearga dintr-o parte in alta si are nevoie de un dispozitiv foarte performant. 

 

Daca tu crezi ca nu isi doreste tableta, e o persoana mai conservatoare si i se potriveste mai bine un laptop clasic, ia in calcul Dell Latitude cu un design profesionist.

       Laptop Dell Latitude E5440 Intel Core i5-4300U, 1.90 GHz, HDD: 320 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: Intel HD Graphics 4400, webcam, 14″ LCD (WXGA), 1366 x 768.

Am testat muuulte modele de laptop-uri de-a lungul timpului si concluzia noastra este ca Latitude E5440 e unul ideal pentru a lucra de acasa, sau chiar de la birou. Un laptop performant la un pret accesibil si un cadou perfect pentru o persoana importanta pentru tine.

 

Are deja un laptop? Atunci ii poti oferi accesoriile potrivite pentru el. Alege o carcasa potrivita cu gusturile lui.

 

De asemena, ii poti oferi o husa, o geanta sau un rucsac pentru laptop.

 

 

Speram ca ti-au placut ideile noastre si ca te ajuta sa alegi mai usor cadoul perfect. Daca ai tu alte idei mai bune, impartaseste-le cu noi. ?

Summary
Article Name
C@douri inspirate de Craciun
Description
Cateva idei de cadouri pentru Craciunul acesta
Author

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.