Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Calculatoare fara TVA marit la MADD!

Vreti sa va cumparati un calculator, un laptop, o imprimanta sau un scanner, dar va e teama ca nu vi le mai puteti permite acum, cand s-a majorat Taxa pe Valoare Adaugata cu 5%, un procent care se cunoaste in diferenta de pret in cazul electronicelor si a altor obiecte mari? Nu si la MADD Electronics Group! Aici, cresterea de TVA este suportata de comerciant si reflectata in pretul final prin oferirea unui discount de 5% la toate produsele MADD.

“E drept ca nu noi suntem producatori, deci e mult mai greu pentru noi sa suportam aceasta diferenta de pret, dar facem tot posibilul sa mentinem aceste discount-uri cat mai mult timp posibil. Nu pot sa spun cu certitudine ca va dura o luna sau pana in toamna sau pana in iarna, pentru ca nu stiu cat vom rezista si noi”, a spus Eduard Narita, manager al MADD Electronics Group.

Potrivit lui Narita, clientii MADD nu au intrebat deocamdata nimic despre marirea preturilor, ca urmare a modificarii TVA, dar decizia conducerii firmei vrea sa vina in intampinarea unor eventuale nemultumiri.

“Clientii nostri s-au obisnuit cu anumite standarde, atat de calitate, cat si de pret. Nu putem sa le modificam doar fiindca Guvernul vrea sa stranga mai multi bani la buget. La bugetul cumparatorilor cine se gandeste? Ne gandim noi!”, a subliniat managerul firmei de IT.

Pe langa preturile fara TVA, clientii MADD Electronics Group se pot bucura, in continuare, de sistemul “Buy Back” pentru parcul IT al firmelor.

Prin intermediul acestuia, companiile mici sau medii si toate institutiile care isi doresc sa-si innoiasca parcul tehnologic IT isi pot schimba calculatoarele cu unule nou-noute, cu tot cu sistemele de operare cu licente instalate si sa plateasca doar diferenta.

de aici

zp8497586rq

Tags: , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ana spune:

    Ce vremuri 🙁

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.