Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

ASUS-Automobili Lamborghini VX7

ASUS lanseaza noul notebook ASUS-Automobili Lamborghini VX7

Laptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 cu ecran FullHD de 15.6” transmite entuziasmul masinilor sport Automobili Lamborghini si ofera utilizatorilor o experienta noua privind operarea portabilelor. Construit pentru a reflecta ultra-sportivitatea si aspectul agresiv al modelelor Automobili Lamborghini, modelul VX7 este disponibil in nuante distincte: portocaliu, negru si fibra de carbon.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea celei de a doua generatii de procesoare Intel Core i7 quad-core si este primul notebook din lume cu grafica discreta NVIDIA GeForce GTX 460M, sustinuta de 3GB de memorie video dedicata. Utilizatorii beneficiaza de asemenea, de o unitate de stocare hibrida cu o capacitate de pana la 1.25TB si cu performante similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

Notebook-ul VX7 reprezinta punctul culminant al colaborarii ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizati, care isi doresc in egala masura luxul si avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanta prin caracterul lor practic, dar sunt si un tribut adus stilului si ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilatie din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapida a caldurii, imitand sistemul de evacuare si stopurile unice ale automobilelor Lamborghini.

Filosofia de design se aplica in aceeasi masura butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de maini acoperit cu piele si constructiei usoare, dar durabile din aluminiu.

Laptopul VX7 este disponibil in trei culori clasice pentru Automobili Lamborghini – portocaliu, negru si fibra de carbon. Toate sunt licentiate in mod direct si gandite pentru a pastra aspectul emblematic, care capteaza atentia la aparitia fabuloaselor masini italiene.

Fiind unul dintre cele mai performante notebook-uri produse vreodata de ASUS, VX7 ramane fidel traditiei Automobili Lamborghini si ofera performante veritabile in jocuri, multimedia, divertisment online si productie.

Motorul sau este un procesor Intel Core i7 quad-core din ce de-a doua generatie, bazat pe arhitectura Sandy Bridge pentru grafica imbunatatita si performanta in multitasking, cu eficienta energetica superioara. Grafica dedicata pentru jocuri si multimedia este reprezentanta de prima solutie NVIDIA GeForce GTX 460M instalata pe un notebook, cu suport nativ pentru DirectX 11, ajutata de integrarea fara precedent a unei cantitati de 3GB de memorie video. Cu aceste specificatii de top, VX7 devine o platforma excelenta pent

ru jocuri si divertisment. ASUS ofera de asemenea, o unitate de stocare hibrida (cu o capacitate de pana la 1.25TB). Creat in spiritul “super veloce” (super rapid) al casei auto Automobili Lamborghini, VX7 este livrat cu porturi USB 3.0 pentru viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari comparativ cu USB 2.0.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 va ajunge in Romania la inceputul lunii mai intr-o configuratie care include: ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placa video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, doua harduri hibride a cate 500GB si sistemul de operare Windows 7 Ultimate.

Specificatii ASUS-Automobili Lamborghini VX7

  • Procesor: Intel® Core™ i7-2630QM
  • Sistem de operare: Windows® 7 Ultimate/Professional/Home Premium/Home Basic (64-biti)
  • Chipset: Mobile Intel® HM65 Express
  • Memorie: DDR3 1333MHz, pana la 16GB
  • Ecran: 15.6 inci 16:9 full HD LED
  • Grafica: NVIDIA® GeForce™ GTX 460M cu 3GB GDDR5
  • Stocare: Pana la doua unitati de 3.5 inci dupa cum urmeaza:
    SATA 5400 rpm: 500GB/640GB/750GB
    SATA 7200 rpm: 500GB/750GB
    solutie hibrida SATA cu SSD 32MB: 500GB
  • Unitate optica: Super Multi
    Blu-ray combo
    Inscriptor Blu-ray
  • Camera: 2 megapixeli
  • Dimensiuni: 402.36mm x 309.42mm x 57.91mm
    3.82kg impreuna cu bateria cu 8 celule

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile.

Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 3398 de distinctii in anul 2010 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 10000 de angajati in intreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 10 miliarde USD in 2010.

Specificatiile si caracteristicile produselor se pot schimba fara o notificare prealabila. Vizitati www.asus.com pentru mai multe detalii.

Sursa: www.asus.com

zp8497586rq

Tags: , , , , , , ,

Category: Review

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.