Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Appupdater si Moo0 WindowMenuPlus

Appupdater

De cele mai multe ori, aplicatiile de pe sistem ce nu sunt actualizate reprezinta un risc pentru acesta. Appupdater va scapa de o durere de cap in plus si va ofera uneltele necesare pentru simplificarea procesului de actualizare a aplicatiilor. Foarte simplu de utilizat, aplicatia va ofera o lista cu programele instalate si ultimele versiuni ale acestora. Din aceasta lista trebuie sa selectati intrarile care va intereseaza sis a apasati butonul Install. Appupdater va descarca si va instala automat actualizarea pentru programul respective.

In cazul nefericit in care aplicatia nu porneste, reinstalati-o, dar de data asta, in fereastra in care va permite sa selectati componentele pentru instalare selectati si intrarea Portable Configuration.

Portable-Appupdater_1

Moo0 WindowMenuPlus

In mod normal, meniul contextual atasat barelor de stare ale ferestrelor din windows contine doar cateva intrari utile la manipularea si vizualizarea acestora. Aplicatia WindowMenuPlus introduce o serie de functii noi deosebit de utile. De exemplu, puteti face ca orice fereastra sa stea tot timpul deasupra celorlalte sau sa o minimizati in System Tray sub forma de icon pentru a salva spatiu in Taskbar. Fata de versiunea originala a meniului contextual, in aceasta puteti aranja ferestre in mai multe moduri.

Dup ace instalati aplicatia, pentru a folosi noile intrari, dati click dreapta pe bara de titlu a oricarei ferestre. Experimentati cu diferitele optiuni afisate. De exemplu, Find this Program va indica programuul legat de fereastra.

Tags: , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.