Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Afla ce cadou isi doreste partenera/partenerul, dupa campaniile de remarketing

Nu stiu daca multi dintre voi stiu exact ce este o campanie de remarketing si pentru asta o sa va explic eu in cateva cuvinte, stiu insa sigur ca este o metoda foarte eficienta de a afla ce-si doreste partenera/partenerul de viata sa primeasca, in cazul in care urmeaza sa-i faci un cadou.
Pai hai sa aflam intai ce este o campanie de remarketing. Este vorba de un afisarea unei reclame dintr-un site pe care l-ai vizitat anterior si care, pe baza unui cookie (n-o sa va explic ce este si acesta, sper sa stiti deja), iti serveste o reclama pe siteurile pe care navighezi. Astfel ca, daca te-ai uitat la niste gentute pe un magazin online, e posibil ca acele gentute sa te “urmareasca” cam peste tot pe unde navighezi. Interesant pana aici nu?
Apoi o sa vina intrebarea celor care se pricep la partea de campanii google si anume “de unde sti tu ca e remarketing?”.

Pai daca este pe un site de tablete si iti serveste o reclama adwords cu gentute de dama, e clar ca e remarketing. no?

Remarketing
Acum ca am lamurit ce este remarketingul, numai trebuie decat sa prinzi cateva minute libere la laptop-ul nevestei/prietenei si sa vezi ce reclame iti sunt servite. Pentru ca remarketing-ul este facut in general de cei care ofera servicii/produse (cu precadere magazine online, agentii de turism, etc), e destul de probabil sa vedem exact ce produse a vizitat partenerul/partenera in ultimele 30 zile (perioada recomandata pentru campaniile de remarketing) si sa ii facem o surpriza.
Puteti chiar face un test si sa vedeti daca metoda functioneaza. La mine unul a functionat de minune.

Tags: , , , ,

Category: Cum sa...know-how

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.