Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Noul Windows 8.1

Windows 8.1 reprezinta familiarul windows ,dar imbunatatit. El foloseste acelasi desktop, aceleasi foldere si pictograme familiare, doar ca are un nou manager de activitati si o gestionare fluidizata a fisierelor.

Noul Windows beneficiaza de Windows Defender si Windows Smart , acestea pe langa ca ofera siguranta familiei mai ofera si posibilitatea de a le oferi copiilor dumneavoastra o anumita independent ,dar cu posibilitatea de monitorizare a actiunilor acestora.

Folosirea Windows 8.1 ofera posibilitatea personalizarii paginii de start dupa bunul plac, astfel poti sa iti pui fotografiile,vestile, aplicatiile si site-urile  preferate in ordinea dorita si folosind paleta de culori preferata.

windows81-start-screenEcranul beneficiaza de dale care pot fi redimensionate si muta-te dupa  bunul plac. Unele dale se anima updatandu-se  cu cele mai recente informatii. De asemea ecranul  dumneavoastra de blocare  este precum o rama foto digitala, afisand o expunere de diapozitive cu fotografiile preferate.

Deblocarea PC-ului  dotat cu Windows 8.1 devine acum o joaca de copii , deblocarea se poate face prin desenarea  unor  forme pe o imagine cu degetul sau cu mouse-ul.

Noul Windows va permite sa vizualizati simultan pana la patru aplicatii , deci aveti posibilitatea de a viziona un film in timp ce distutati cu prietenii.

Conectarea folosind contul Microsoft va ofera acces si la o multime de aplicatii din Magazinul Windows si va permite sa vizualizati orice informatii salvata online cu SkyDrive.

Cu SkyDrive puteti fi siguri ca fisierele dumneavoastra va insotesc pretutindeni, deoarece SkyDrive  este un spațiu de stocare online gratuit care va permite sa  salvați automat documente, fotografii și alte fișiere și sa ajungeți la ele oricând, de pe orice PC sau dispozitiv. Și puteți utiliza SkyDrive pentru a vă proteja fișierele dacă se întâmplă ceva cu PC-ul dvs. Puteți utiliza SkyDrive și pentru a partaja și a colabora cu alții și a vă vedea lucrurile pe dispozitive mobile și non-Windows.

Obtine-ti usor aplicatii doar deschizand  Magazinul Windows direct din ecranul Start, pentru a răsfoi și a descărca aplicații culinare, de fotografii, sport, știri și altele – multe dintre acestea gratuite. Sortați după preț, evaluare și categorie. Găsiți vechi favorite și aplicații noi interesante.

Tags: , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.