Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Windows 10 devine mai rapid pentru profesionistii care desfasoara activitati intensive

Microsoft anunta schimbările ce vor fi introduse in urmatoarele versiuni beta de Windows 10 dedicate celor inscrisi în programul Windows Insider. Ultima versiune introduce o noua optiune Ultimate Performance. Aceasta este dedicata sistemelor de tip statie grafica, singurul dezavantaj fiind consumul ridicat de energie.

In mod traditional, utilizatorii pot alege intre trei setări de management al consumului de energie electrica si resurse hardware. Este vorba de Power Saving, High Performance și Balanced. Cei care isi vor instala Windows 10 Insider Preview Build 17101 vor avea in plus varianta Ultimate Performance. Asta inseamna ca autonomia dispozitivului va avea de suferit, dar performanta va creste.

Potrivit celor de la Microsoft, modelul Ultimate Performance ar putea fi utilizat si in cazul laptop-urilor de gaming, intr-o forma care sa tina cont de limitarile acestor dispozitive.

In versiunea finala, functia va putea fi experimentata la scara larga odata cu lansarea urmatoarei variante de Windows 10, in lunile martie- aprilie.

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »