Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Un computer „extraterestru“ de la Madd!

Sunteti un gamer impatimit si cautati un calculator pe masura? Sunteti adeptul tehnologiei de varf? Doriti sa detineti un sistem informatic capabil sa faca fata tuturor solicitarilor pe care le puteti gandi? Vreti un super- sistem la un mini-pret? Nimic mai simplu: dati o fuga la Madd Electronics, unde gasiti acum noul Alienware Aurora Gaming Desktop Computer!

„Extraterestul“ de la Madd este instrumentul perfect nu numai pentru gameri, dar si pentru cei pentru care un calculator reprezinta mult mai mult decat Word si browserul de internet!
Primul lucru care impresioneaza la Alienware Aurora este design-ul futurist si masivitatea carcasei, create special pentru a usura ventilarea carcasei si a componentelor. Acestea ascund un procesor de tehnologie noua de la Intel, Core I3 sau Ci3 530 2,93Ghz (L3 cache 4096MB, pe 32 nm),  conceput pe aceasi baza ca si Core I5 seria 600, singura diferenta intre ele fiind lipsa tehnologiei Power Boost in cazul I3.

Performante mari la pret mic

Avantajul acestui procesor este insa pretul mic si performantele deosebite, caracteristici care l-au recomandat pentru futuristicul Alien Aurora. Procesorul beneficiaza de un sistem de racire lichida, care nu numai ca este de doua ori mai silentiosa decat racirea standard, dar permite si setarea procesorului pe functia „Overclock“, fara pericol de supra-incalzire.

Dar nu procesorul este punctul forte al acestui „monstru“ in materie de gaming. Suportul multi-GPU cu tehnologie CrossFireX de la ATI este cel care va poate spori performantele grafice cu pana la 100%. Sistemul vine echipat cu o singura placa video ATI Radeon 5670, dar care poate usor fi upgradata. Asadar, daca doriti maximum de perfomante grafice de la acest sistem, nu stati pe ganduri: comandati a doua placa video!

Software original Windows 7 Home Premium

Daca pe partea de procesare grafica si gaming caracteristicile sunt evident performante, nici la sunet Alienware Aurora nu se lasa mai prejos. Daca va doriti un studio personal de inregistrare, sau pur si simplu un sunet de mare finete, e cazul sa va opriti din cautari, l-ati gasit! Chip integrat de audio HD 7.1 Dolby Digital va spune ceva?

In configuratia actuala, sistemul vine echipat cu patru module de 1024MB DDR3 la 1333Mhz si un hard-disk de 750GB la 7200 de rotatii. Si fiindca specialistii Madd stiu ca un sistem nu obtine performante maxime fara un software original, Alienware Aurora Gaming Desktop Computer vine insotit de un software original- Windows 7 Home Premium.

sursa : citynews.ro

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Digi spune:

    i’m in love 😀

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.