Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Top jocuri pentru PC 2022 | Partea 1

TOP JOCURI PC 2022

Punand la un loc toate jocurile cu termen amanat de lansare pentru 2022, cele care inca nu au o data exacta de lansare si cele cu data concreta, ne este imposbil sa nu remarcam faptul ca anul acesta va fi plin de experiente pentru pasionatii de gaming. Asadar, am pregatit un top jocuri pentru PC ce vor fi lansate in decursul anului curent:

Monster Hunter Rise

Data de lansare: 12 ianuarie 2022

Un joc ce pune la incercare abilitatile jucatorului prin utilizarea unui numar impresionant de arme, in batalia cu fiare uriase. Odata invingator, jucatorul are posibilitatea de a-si pregati meticulos urmatoarea vanatoare si de a testa echipamente mai bune!

Vizioneaza pe Trailer pe Youtube.

God of War

Data de lansare: 14 ianuarie 2022

In timp ce jocurile anterioare din aceasta serie au stabilit o formula de succes de actiune eleganta si piese epice, echipa de productie a folosit aceasta oportunitate pentru a aduce noi schimbari surprinzatoare pe fiecare front: God of War isi creeza va avea o noua identitate si va depasi predecesorii sai.

Vizioneaza Trailer pe Youtube.

Raindbow Six Extraction

Data de lansare: 20 ianuarie 2022

Va fi disponibil pe PC, dar si pe Xbox One, Xbox Seriers X/S, PlayStations 4/5 si Stadia. 

Un joc co-op in 3 jucatori, care lupta impotriva extraterestrilor. Va fi oare atat de convingator pe cat pare?

Vizioneaza Trailer pe Youtube

The Waylander

Data de lansare: 2 februarie 2022

Amplasat in regatul mitologic Kaltia, jocul il pune in pe jucator in rolul unui razboinic. Jucatorii au dreptul de a-si alege originiea, optand pentru un soldat celtic, egiptean, mercenar, etc. Interesant, nu?

Vizioneaza Trailer pe Youtube.

Dying Light 2 Stay Human

Data de lansare: 4 februarie 2022

Dupa mai multe amanari, Dying Light va fi lansat abia pe 4 februarie. Primul joc a fost lansat in urma cu 7 ani, avand un succes foarte mare, fiind jucat chiar si in prezent. Va fi oare Dying Light 2 la fel de spectaculos?

Vizioneaza Trailer pe Youtube.

Elden Ring

Data de lansare: 25 februarie 2022

Va fi disponibil pe PC, dar si pe Xbox One, Xbox Seriers X/S, PlayStations 4/5. 

Elden Ring este un titlu souls-like cu o lume abstracta si artistica.

Vizioneaza Trailer pe Youtube

Babylon`s Fall

Data de lansare: 3 martie 2022

Va fi disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4 si, bineinteles, pe PC.

Jucatorii se pot alatura unui grup de razboinici legati de un echipament special, numit Gideon Coffin, intr-o lupta epica impotriva imensului Tower Of Babylon.

Vizioneaza Trailer pe Youtube.

In concluzie…

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai asteptate titluri din 2022. Lista este mult mai lunga, iar experientele difera de la un joc la altul! In scurt timp, revenim cu Partea a 2-a a articolului, care va cuprinde mai mult jocuri inedite. 

Pana la aparitia propriu-zisa, te invitam pe site-ul www.pcmadd.com sau in magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi pentru a descopri echipamentele si accesoriile cu care iti poti imbunatati experienta in timpul sesiunilor tale. Sisteme PC, laptopuri, tastaturi, mouse, casti gaming si multe alte produse te asteapta AICI

Daca nu stii ce criterii trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un echipament pentru gaming, gasesti mai multe articole pe blogul PcMadd

Category: Comunitatea m@dd, Stiri IT & tehnologie, Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.