Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tabletele Apple din generația 5

iPad-urile din generația a 5-a sunt cunoascute și sub numele de iPad Air datorită dimensiunilor lor reduse: o gorsime de doar 7.5 milimetrii și o greutate de 453 de grame, fiind cu 20% mai usoare decât predecesoarele lor iPad4. Este categoric una dintre cele mai bune tablete de pe piața și cu un design mult mai plăcut decât al concurenților săi.

Carcasa acestei tablete este confecționată din aluminiu de inaltă calitate și este proiectată dintr-o singură bucată, fiind cunoscută în engleză ca unibody

Ceea ce se remarcă la această generație de iPad este ecranul său. Cu un display Retina de tip multi-touch oferă o calitate incredibilă a imaginii și o sensibilitate perceptibilă ce o să îți ușureze utilizarea. Ecranul are o diagonală de 9.7 inch ce atinge o rezoluție de 2048X1536 pixeli. Pentru o mai bună experiență media acest model include două microfoane, ce imbunătățesc calitatea sunetului din filmările realizate cu aceasta.

iPad 5th Gen. vine echipată cu un procesor ce rulează pe chipset A7, cu arhitectură pe 64biti. În ceea ce privește puterea grafică observăm o imbunătățire față de modelele anterioare, acesta suportând versiunea 3.0 de OpenGl E, având performanțe similare cu a unei console grafice.

Pe lângă chipsetul A7, Air are și un coprocesor, pe numele său M7, care procesează informațiile referitoare la mișcare și orientare, mai precis funcții precum accelerometru, giroscop, gps sau busolă, fapt imbunătățește performanțele acestuia atunci când este folosit, spre exemplu, în mașină.

În ciuda dimensiunilor reduse Apple promite o autonomie a baterie de până la 10 ore de folosință.

Componenta de accesibiliatate la internet este susținută de două antene Wi-Fi dual band pe 2.4GHz și 5GHz, oferind viteze de download de până la 300 Mbps în funcție de conexiune.

iPad Air îl găsiți refurbished la un super preț AICI.

Mai multe despre produsele Apple Refurbished, găsești în articolul nostru despre iPhone.

Category: Stiri IT & tehnologie, Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.