Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tablete Fujitsu

Producatorul japonez de electronice Fujitsu lanseaza cele mai noi modele de tablet PC-uri, Lifebook T Series, echipate cu toate elementele necesare celor care calatoresc frecvent, si care includ acum, optional, un sistem GPS integrat.

Noile modele Lifebook T730 si Lifebook TH700 includ, optional, sistem GPS integrat, precum si sistemele 3G/UMTS, WLAN si Bluetooth.

Greutatea tablet PC-urilor porneste de la 1,8 kg. Acestea sunt echipate cu cele mai recente modele din familia de procesoare Intel Core 2010, combinate optional cu hard disk-urile SSD si memorie ampla.

Flexibilitatea se datoreaza ecranului tablet-ului, cu sistem twist-to-touch, care este bi-directional, beneficiind de tehnologia Windows 7 multiple touch, dar si compartimentului modular ce gazduieste un drive DVD, o a doua baterie, un drive combo Blue-ray Disc sau un al doilea hard disk.

Echipate cu o singura baterie, modelele pot functiona intreaga zi. Acest fapt se datoreaza extinderii vietii bateriei si a tehnologiilor de reducere a consumului de energie, precum senzorul integrat Ambient Light, care ajusteaza automat luminoziotatea ecranului in functie de mediul de lucru.

Modelele Lifebook T730 si TH700 sunt disponibile spre comanda imediat, direct de la dealerii locali Fujitsu sau de la resellerii producatorului. Preturile variaza in functie de tara si configuratii.

Sursa: wall-street.ro

zp8497586rq

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.