Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tableta Microsoft

Microsoft plănuieşte să lanseze propriul brand de tablet PC-uri

 

Lansarea Windows 8, planificată să aibă loc până la sfârşitul lui 2012, ar putea aduce pe piaţă şi un nou brand de dispozitive tablet PC, comercializate sub brandul Microsoft şi produse în cooperare cu Texas Instruments şi furnizori de componente originari din Taiwan.

Microsoft plănuieşte să lanseze propriul brand de tablet PC-uri?

Zvonul nu a fost confirmat de Microsoft, însă exemplul pozitiv dat de rivali ca Apple şi Google, două companii care şi-au asigurat o prezenţă solidă pe piaţa dispozitivelor smartphone şi tablete prin oferirea de produse sub brand propriu, face extrem de probabilă adoptarea unei strategii similare şi de către Microsoft.

Deşi Microsoft tot încearcă de ceva timp să-şi extindă domeniul de activitate şi în afara pieţei PC-urilor, prin lansarea şi promovarea agresivă de produse vândute sub brand propriu, singurul domeniu în care se poate vorbi despre un succes real este cel al consolelor de jocuri, condusă de Xbox 360. Acum defuncta linie de media playere Zune, Kin smartphone şi brandul de televizoare proprii sunt toate exemple ale eşecurilor înregistrate de companie.

Cum era de aşteptat, partenerii Microsoft nu s-au arătat prea încântaţi de intenţiile companiei pentru lansarea unui brand propriu de tablet PC-uri, însă este puţin probabil ca planurile Microsoft să aibă de suferit din cauza acestui inconvenient.

Sursa: Digitimes.com

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.