Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tableta Huawei

Huawei va lansa în România o tabletă telefon

S 7, noua tabletă-telefon marca Huawei, care rulează sistemul de operare Android 2.1., va intra ajunge în România în luna decembrie a acestui an, anunță producătorul.

Gadgetul va avea un preț de aproximativ 350 de euro. Ecranul de 7 inci (18cm) are o rezoluție de 800 x 480, ceea ce promite o vizionare de filme, inclusiv în format de înaltă definiție. Tableta e dotată cu un procesor Qualcomm SnapDragon ARM de 768MHz, cu o memorie de 256MB, care poate fi extinsă la 32GB printr-un card microSD.

De asemenea există un cititor de card SD care va permite, de exemplu, descărcarea fotografiilor în memoria interna și vizionarea lor pe ecran sau partajarea lor imediată în rețele de socializare. Apelurile video sunt de asemenea posibile. S7 are acces la mai mult de 70.000 de aplicații third-party din universul Android Market. Conectivitatea include 3G și Wi-Fi. În plus aceasta mai are și o cameră foto încorporată de 2 megapixeli, un accelerometru și un senzor de lumină pentru interior. Totodată, tableta poate reda înregistrări video HD și poate fi conectată la routerul din casa sau la televizor cu ajutorul un portului HDMI.

Gadget concurent, lansat în urmă cu trei săptămâni

Unul din cele mai apropiate gadget-uri concurente de pe piața românească este Streak, marcă a producătorului Dell. Streak a ajuns în România în urmă cu trei săptămâni, fiind o combinaţie între un smartphone tradiţional şi o tabletă şi mizează pe trei funcţii definitorii pentru divertismentul „on the go”: interacţiunea socială, distracţia şi navigarea. Ideală pentru utilizatorii mobili are un ecran de 5 inci, faţă de  Apple iPad de 9.7, cameră foto de 5 MP, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth şi 3G, precum şi acces la Google Maps. Apelurile sunt, deci, lăsate pe plan secundar.

Sursa:  evz.ro

zp8497586rq

Tags: , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.