Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tableta DELL Venue 11 Pro

Tableta Dell Venue 11 Pro 7000 are un ecran IPS de 10,8 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 de pixeli (cu 10 puncte touch capacitive), camera principala HD de 8 MP, camera frontala HD de 2 MP, dimensiunile 297,7 x 176,8 x 10,2 – 15,4 mm si o greutate care incepe de la 771,5 grame.

La Venue 11 Pro optiunile de configurare pleaca de la acelasi Intel Bay Trail quad core, dar ajung pana la Intel Haswell Core i3 sau Core i5. Daca bugetul va permite puteti face un salt de pana la 8GB de memorie RAM si 256 GB memorie Flash. Pe marginea tabletei, veti gasi un port USB full size, un slot microSD si un port HDMI. Are o autonomie specificata la 10 ore si, in contrast cu trendul actual din piata de portabile, Venue 11 Pro se numara printre singurele produse care integreaza o baterie ce poate fi inlocuita cu usurinta.

tablet-venue-pro-11-pdp-1-smb

De asemenea puteti achizitiona optional dock-uri si tastaturi wireless pentru Venue 11 Pro. Slim Keyboard poate functiona si ca o carcasa. Mobile Keyboard integreaza o tastatura mai aerisita si o baterie suplimentara cu 80% din performanta celei incluse in tableta. Tablet Desktop Dock este un gadget care va permite sa mai castigati inca un port USB 3.0 full size plus iesiri video pentru doua monitoare aditionale.

Pentru cei care isi doresc un gadget multifuncţional cu Windows 8.1, noul Dell Venue 11 Pro ar putea fi alternativa perfecta la tabletele Microsoft Surface.

Dintr-un punct de vedere, acesta este acelasi produs pe care in urma cu aproximativ un an il admiram pentru performanta si un grad sporit de portabilitate. In realitate insa, de aceasta data, procesoarele Intel Core i5 cu un consum ridicat de energie au fost inlocuite cu noua serie de CPU-uri Intel Core M, la fel de performante, dar mult mai eficiente energetic. In plus, din prisma faptului ca funcţioneaza cu racire pasiva, produsul final este mai subtire si mai usor decat modelul anterior.

Photo8

Tags: , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.