Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

SpaceMouse Pro

SpaceMouse Pro este cel mai recent plus din linia de mousi profesionali  3Dconnexion. Acesta dispune de o dimensiune suficient de mare si de moale, incat mana sa stea lejer pe spatiul acestuia. Beneficiaza  de 15 taste funcționale mari, complet programabile pentru acces la comenzile de aplicare, vederi standard ,On screen Display oferind suport visual in timpul modificarilor din  tastatura  .

Ca toti  mousi 3Dconnexion , SpaceMouse Pro dispune de senzorul de 6 grade de libertate (6DoF), care vă permite să navigați cu ușurinta modelele  digitale sau pozițiile camerei în spațiul 3D.

Pur și simplu împingeti, trageti, rasuciți sau inclinați capacul controler 3Dconnexion la pan, zoom și rotiti modelul sau camera cu precizie și intuitiv.

SpaceMouse Pro Quickview Keys oferă acces degetului la 12 vizualizări, ceea ce va permite sa detectati cu usurinta  erorile, de a explora alternative și sa prezinte munca cat  mai eficient pentru revizuire.

311519_0_f

Cheia de comutare de rotație dezactiveaza  axele de rotatie, oferind simultan navigare pan-și-zoom in moduri de lucru, cum ar fi schița.

Dimensiunea completa, spatiu de odihna moale acoperit asigura mainii un confort maxim de poziționarea perfect pentru capacul controler 3Dconnexion.

Mousul dispune de  butoane programabile care sunt pozitionate convenabil, permițandu-va  accesul  comenzilor  utilizate frecvent și sa lucrati mai eficient.

SpaceMouse Pro recunoaște automat mediul de aplicare și atribuie comenzi adecvate , dispune de taste mari si functii inteligente.

On screen Display  oferă un memento vizual convenabil de comenzi alocate tastelor de funcții inteligente  permițându-va  sa stati concentrat.

SpaceMouse are o tastatură care ofera acces ușor la Control, Shift, Alt, funcții Esc, economisind timp, reducand necesitatea de a trece mana la tastatura.

 

Tags: , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.