Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Sony Cyber-shot DSC-TX5

Aparatul Foto SonyCyber-shot TX 5 este unul dintre modelele de top ale clasei de amatori fara super zoom deoarece reuseste sa obtina performante foarte bune la claritatea pozelor si usurinta de utilizare iar raportul dintre pret si calitate este unul foarte bun.

Parti Pozitive
– Fotografiere complexa
– Usoara, compacta si de inalta valoare
– Fotografiati imagini deosebit de largi pe modul vedere panoramica
– 10,2 megapixeli
– Pretul foarte bun

Parti Negative

– Zoomul optic este de numai 4X
– Desigur nu putem compara acest model pentru amatori cu un model din alta clasa profesionala

Specificatii Tehnice :

Camera este una de tip compacta,cu baterie Li-lon.Procesorul de imagine este Bionz,Rezolutia camerei este de 10,2 mp,tipul de senzor:CCD,iar dimensiunea senzorului:1/2.4. Rezolutia imaginii porneste de la 1920×1080 pana la 3456×2592.

Zoom-ul optic este de 4x,iar cel digital de 8x.Ecranul este tactil,incorporat,cu o rezolutie de 230.400 si dimensiunea ecranului este de 3” si vizorul digital.

Camera are AF illuminator si Red eye reduction,efecte speciale si stabilizator imagine: optic+selectie scena.

Are o memorie instalata de 45 MB,iar tipul este: Memory Stick Duo / Memory Stick PRO Duo High Speed / Memory Stick PRO-HG Duo / SD / SDHC / SDXC.

Pe langa camera foto,aceasta poate fi folosita si ca video.Are o rezolutie de : 320×240 / 1280×720 / 640×480 / 1440×1080.Format video : AVI / AVCHD / MPEG

Concluzie Recenzie
Confortabil de carat si foarte usor de folosit camera digitala Sony este solutia ideala pentru a realiza fotografii excelente pentru segmentul amatori la un pret mai mult decat convenabil.

Chiar daca nu va vine sa credeti la acest pret primiti un aparat care vine echipat cu mai multe functii inteligente ca Detectia Fetei, Declansare la Zambet sau imagini de tip panorama care iti permit captarea unei imagini mult mai largi.

Tags: ,

Category: Concurs

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »