Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

si mie imi place DELL

Cautand pe net ce spun altii despre noile produse aduse pe stoc, pe unul dintre blogurile pe care le citesc am gasit urmatorul articol:

Mie-mi place Dell. Imi place pentru ca tot timpul scoate ceva nou dar care si arata bine, chiar bine de tot. Sistemele de tip nettop sunt tot mai la moda asa ca nici Dell nu se lasa mai prejos anuntand, dupa cum spuneam, ceva nou, si anume Inspiron Zino HD.

Pana acum eran obisnuiti ca la nettop-uri sa avem parte tot de clasicele Intel Atom la 1.6 GHz, la fel ca la netbook-uri. Dell a trecut pe platforma AMD +Radeon la video, deci tot AMD.

Configuratiile sunt super-spectaculoasa, zic eu, avand in vedere ca pentru 300 lire sterline (aproximativ 1400 RON) avem parte de un AMD A64 2650E @ 1.6 GHz, 2 GB memorie DDR2, HD 3200 integrat si 320 GB spatiu de stocare. Sistemul vine dotat, evident, cu Windows 7 Home Premium.

httpv://www.youtube.com/watch?v=M0iCgpKXGbY&feature=related

Avem aceeasi placa video insa Zino HD-ul vine dotat cu un procesor dual-core AMD X2 3250E @ 1.5 GHz ce e acompaniat de 3 GB memorie DDR2 si 500 GB spatiu de stocare.

Daca tot nu ne ajung cele mentionate mai sus atunci putem impresiona cu AMD X2 ce ruleaza la 1.8 GHz ajutat de 6 GB memorie DDR2, 1 TB spatiu de stocare si un ATI Radeon HD 4330 cu 512 MB VRAM dedicati. Acest sistem din urma nu are monitor dar, spre deosebire de cele doua prezentate anterior care au DVD RW, aceasta configuratie are Blu-Ray ROM. Daca nici asa nu sunteti multumiti puteti, optional, sa adaugati pana la maxim 8 GB memorie RAM.

Poti alege alta culoare, una din cele noua culori, daca nu puteti ramane pe negru. Puteti alege intre Windows 7 Home sau Professional si asa mai departe…

Pe partea de conectica avem tot ce ne puteam gandi: porturi USB, porturi audio intrare-iesire, eSata, VGA, card-reader 4 in 1 dar si, obligatoriu avand in vedere numele, iesire HDMI. Trebuie sa amintim si de Wi-Fi in unele configuratii si de faptul ca tot sistemul cantareste 1.6 Kg, deci il poti lua usor cu tine in sufragerie ca sa vizionezi un film.

Sistemele celor de la Dell mi se par foarte foarte tari! Daca ar fi sa am o locuinta moderna as alege sa folosesc astfel de sisteme, mici si puternice.

zp8497586rq

Tags:

Category: Comunitatea m@dd, Ganduri libere, Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.