Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Samsung Galaxy Tab 7

Samsung Galaxy Tab 7 este un nou succesor pentru tableta Galaxy Tab, bazat o platformă hardware împrumutată de la modelul smartphone Galaxy S II şi un ecran de 7 inch bazat pe o matrice de tip IPS.

Specificaţiile încă neoficiale pentru Galaxy Tab 7 promit un procesor dual-core la 1.2 GHz şi 1 GB memorie RAM, alături de 16 GB memorie NAND flash integrată, expandabilă prin ataşarea unui card de memorie micro SDHC.

Samsung Galaxy Tab 7 – o tabletă cu hardware de Galaxy S2

Printre opţiunile de conectivitate vom găsi cu siguranţă interfaţa USB, asigurată prin intermediul conectorului Galaxy Tab proprietar şi posibil o ieşire HDMI, pentru conectarea la un televizor LCD.

Ecranul capacitiv de 7 inch poate afişa imagini la rezoluţie 1024 x 600 pixeli, folosind o matrice bazată pe tehnologie IPS, recunoscută pentru unghiurile de vizibilitate generoase şi calitatea bună a imaginii.

Sistemul de operare livrat cu tableta Samsung Galaxy Tab 7 ar putea fi Android 2.3.4 Gingerbread, împreună cu interfaţa TouchWiz 4.0. Printre facilităţile oferite de Galaxy Tab 7 se numără şi posibilitatea de iniţiere a apelurilor video şi voce, respectiv trimiterea de mesaje SMS.

Alegerea platformei Android Gingerbread în loc de Honeycomb, un sistem de operare special creat pentru tablete, este o soluţie de compromis prin care Samsung evită complicaţiile date de lipsa optimizărilor pentru hardware-ul folosit de Galaxy Tab 7, împrumutat de la modelul smartphone Galaxy S2.

Potrivit zvonurilor, tableta Samsung Galaxy Tab 7 va fi anunţată la toamnă, posibil chiar în luna septembrie, cu ocazia târgului de electronice IFA 2011.

Sursa: GSMArena.com

Tags: , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.