Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Salveaza pozele vechi cu Photoscan

Google Photos este locul unde îți poți ține online toate pozele și video-urile, însă o mare parte din amintiri rămân legate de pozele vechi, imprimate pe hârtie fotografică. Google lansează PhotoScan, o aplicație de sine stătătoare care permite scanarea ușoară a fotografiilor imprimate. Aplicația este disponibilă pentru Android și pe iOS.

Prezentare Google Photo

PhotoScan identifică marginile pozei imprimate, îndreaptă imaginea și reduce reflecțiile generate de hârtia fotografică. Pozele scanate pot fi salvate în arhiva Google Photo, unde pot fi organizate, indexate, găsite și salvate în cloud la calitate ridicată, gratuit. PhotoScan poate fi o soluție simplă și de calitate în cazul „recuperării” numeroaselor poze care se îngălbenesc în albume vechi sau cutii și pentru a căror digitalizare cu greu găsim timp sau resurse.

Noi instrumente de editare în Google Photo

Odată cu lansarea PhotoScan, Google actualizează și instrumentele de editare a pozelor în Google Photos dezvoltând îmbunătățirea automată, filtre noi și moduri de editare avansată.

google-photo-scan

 

Îmbunătățirea automată – prin selectarea opțiunii „auto” se aplică ajustările pe care un editor foto profesionist le-ar face fotografiei – expunere, saturație, etc.
Noi filtre – Introduce 12 noi filtre predefinite (luminozitate, căldură, saturație, etc) prin care pot fi îmbunătățite pozele. Toate aceste setări utilizează inteligența artificială pentru a îmbunătăți conținutul pozei, iar alegerea unuia dintre ele este o chestiune de gust.

Editare avansată – funcție avansată de editare pentru cele patru funcții de bază ale Google Photos: Lumină, Culoare, Accent, Stil.
În plus, Google Photos va crea noi filme automate din fotografiile tale, marcând momente memorabile. Actualizările vor fi făcute începând de azi pe Android, iOS și web.

 

Tags: , , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.