Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Review Lenovo X1 Carbon 4th Generation

<strong><em>Lenovo X1 Carbon 4th Generation<em><strong>

Cu designul său subțire, elegant, a 4-a generație de Lenovo ThinkPad X1 Carbon este laptopul business ideal pentru orice birou. Acesta păstrează caracteristicile care ne plac, inclusiv o construcție subțire, dar rezistentă, din fibre de carbon și magneziu, o selecție bună a porturilor și tastatura excelentă ThinkPad. În plus, este mai rapid decât generațiile anterioare, are un ecran cu rezoluție mai mare, deține o baterie de durată mai lungă și este cu jumătate de kilogram mai ușor. 

Tastatura este rezistentă, iar cadrul sistemului a fost certificat pentru mai multe teste, inclusiv umiditate ridicată, temperatură scăzută, temperatură ridicată, nisip, vibrații, șoc mecanic, altitudine mare și șoc la temperatură. De asemenea, a fost supus si trecut testele Lenovo pentru durabilitate, teste de cădere și șoc electric. 

Spațiul suplimentar poate fi util pentru vizualizarea unor foi de calcul mari sau a unor machete Web largi. Culorile și detaliile vibrante din fotografii si videoclipuri de înaltă rezoluție arată foarte bine pe ecranul IPS. Unghiurile de vizualizare sunt excelente, deoarece ecranul se rotește la 180 grade. Astfel, este ideal pentru a afișa prezentări mici în cadrul ședințelor de lucru. 

Conectivitatea depășește orice așteptare. În partea stângă vei găsi mufa de alimentare a laptopului, portul OneLink + de andocare, un mini Display Port și un port USB 3.0 cu funcții de încărcare mereu pornite. În partea dreaptă, există o mufă pentru căști, alte două porturi USB 3.0 și un port HDMI. În mod surpinzător, pentru un sistem atât de subțire, există un slot pentru carduri micro SD ascuns și un slot pentru cartela SIM pentru modemul opțional 4G LTE  din spatele laptopului. 

Sistemul este potrivit muncii de birou, având o durabilitate a bateriei de până la 9 ore. Este destul de avansat, în comparație cu modelele anterioare. 

PRO

  • Ușor, dar solid construit
  • Tastatura
  • Rezoluția ecranului
  • Cele 3 porturi USB 3.0
  • Suport WiGig

Tags: , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.