Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop Dell XPS 15-9550

XPS 15-9550 este ultrabook-ul celor care ies in evidenta.

Acesta se diferentiaza de alte modele prin cea mai subtire rama a ecranului, InfinityEdge. Singurul afisaj InfinityEdge de 38,1 cm (15 inchi) din lume: ecranul aproape fara margini maximizeaza spatiul de pe ecran oferind un afisaj de 38,1 cm (15 inchi) intr-o carcasa mai apropiata de cea a unui laptop de 35,6 cm (14 inchi), fapt posibil datorita marginii de numai 5,7 mm, cu 59 % mai subtire decat cea a unui Macbook Pro.

XPS 15 este singurul laptop cu o acoperire de cel putin 100 % a spatiului colorimetric Adobe RGB, reflectand cu fidelitate culorile Adobe bogate, vii si indraznete. Aplicatia Dell PremierColor permite reglarea automata a paginilor web, a videoclipurilor si a imaginilor in format Adobe RGB, pentru a putea beneficia de cele mai precise culori de fiecare data. In plus, tehnologia IPS ofera un unghi larg de vizibilitate de pana la 170° si are o luminozitate de 400 de niti, afisajul fiind mai stralucitor decat cel al unui laptop normal.

Cea mai buna securitate din clasa respectiva, insotita de solutii de varf in domeniu la nivel de terminal, printre care se numara solutiile avansate de criptare, autentificare si protectie impotriva amenintarilor.

• Protejati datele de pe mai multe terminale cu ajutorul solutiei Dell Data Protection | Encryption. Aceasta solutie instalata din fabrica le permite administratorilor IT sa gestioneze de la distanta politicile de criptare, pentru ca reglementarile sa fie respectate cu usurinta imediat dupa despachetare.
• Solutia Dell Data Protection | Protected Workspace va securizeaza informatiile. In cazul unui atac, programul rau intentionat este izolat si securitatea mediului este restaurata in numai 20 de secunde.

Cel mai flexibil sistem XPS din lume permite personalului IT sa modifice setarile BIOS si sa configureze sistemele cu flexibilitatea extinsa de care are nevoie compania dvs.

• Compatibilitate cu Dell Client Command Suite – instrumente gratuite care contribuie la automatizarea si optimizarea implementarii, monitorizarii si actualizarii sistemelor in mediile IT complexe
• Instalata din fabrica, solutia Dell Command | Update elimina cautarea cronofaga a tastelor, minimizand totodata intreruperile sistemului.
• Are instalate din fabrica solutia Dell Command | Power Manager si modul de extindere a autonomiei de functionare a bateriei.
• Simplificati implementarile cu cicluri lungi de viata utilizand serviciile Dell de configurare si implementare si serviciile Dell pentru imagini.
• Solutiile de gestionare a sistemelor Dell KACE raspund celor mai ambitioase cerinte de gestionare IT.

Gasiti produsul aici. Nu uitati de preinstalare Windows 10!

 

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.