Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Review Dell XPS 13 9365

Am testat Dell XPS 13 9365, un ultrabook elegant și performant, ce ne-a placut foarte mult, mai ales prin prisma noului display QHD, despre care o să discutăm mai multe imediat.

Acest model este dedicat celor ce își doresc un un device ultra portabil ce încorporează capabilitățile tehnice ale unui laptop cu practicitatea unei tablete.

Modelul testat de noi vine echipat cu un procesor Intel din generația șapte, anume I7-7y75 cu o frecvență de 1.3GHz, ce îi conferă acestuia o putere suficientă pentru a face față tuturor provocărilor ce apar la birou sau acasă. Procesorul beneficiază de tehnologia turbo boost ce poate urca frecvența acestuia până la 3.6GHz, fiind mereu pregătit să îți ofere mai multă putere. Dell XPS 13 9365 poate să fie echipat și cu Intel I5-7y74 performanțele fiind doar puțin mai mici.

Procesorul este răcit de un cooler pasiv ce face acest ultrabook să fie unul silențios, fără a face rabat din puterea de răcire. În condiții normale de folosire laptopul nu depășește temeperaturile recomandate de producător. Impresionant este faptul că sistemul de răcire se comportă foarte bine deși laptopul are dimensiuni foarte mici, grosimea acestuia fiind cuprinsă între 8 și 13.7mm.

Partea de stocare este asigurată de de un SSD  NVMe PCIe de 256 GB ce are viteze de scriere și citire bune, de până la 300MB/s. Dat fiind acest fapt laptopul răspunde aproape instat la comenzi fiind plăcut de utilizat, fără a avea timpi de așteptare atunci când folosiți pentru a serviciu.

Punctul forte al acestui laptop este dispaly-ul QHD de 13” ce încorporează tehnologia InfinityEdge. Rezoluția 3200 x 1800 este ajutată de rama aproape inexistentă ce face ecranul să pară nelimitat. Ecranul folosește un panel de tip IPS ce oferă un unghi larg de vizualizare de până la 170 de grade. Claritatea ecranului este asigurată de cele 5.7 milioane de pixeli(276ppi) cu o luminozitate mai mare decât ecranului unui laptop obișnuit, de până la 400 de niti.

Dell XPS 13 9365 este un device ce oferă conectivitate foarte bună, include 2 porturi USB Type C pentru încarcare de mare viteză și optiuni de andocare cu un singur cablu. Unul dintre aceste porturi este compatibil cu ThunderBolt 3, pentru viteze de chiar 8 ori mai mari. Pe lângă acestea dispozitivul beneficiază de un port USB-C și un port USB-A, 1xDisplayPort5, conector pentru caști și microfon și un slot pentru încuietoare Noble6.

Dacă și ție îți place Dell XPS 13 9365 la fel de mult ca nouă îl găsești la noi pe site în mai multe variante de echipare. Ca să îți fie mai ușor să îl găsești îți lăsăm acest link: http://bit.ly/2Odv6pc.

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.