Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Review DELL XPS 12

DELL XPS 12

Are design flexibil.
Transformaţi sistemul Ultrabook™ XPS 12 în tabletă printr-o mişcare lină de basculare. Aveţi la îndemână tot ce este mai bun în materie de productivitate şi divertisment.

Indiferent dacă navigaţi pe blogurile preferate în modul tabletă sau răspundeţi la e-mailuri şi pregătiţi prezentări în modul ultrabook, sistemul XPS 12 este conceput pentru nevoile dvs.

Materiale de calitate:

Aluminiu prelucratmuchiile din aluminiu tăiat cu precizie asigură un design pe cât de uimitor, pe atât de dur

xps12

 

Afişaj din sticlă Gorilla® de la Corning®: ecranul fără cadru este făcut din sticlă întărită, pentru o luminozitate şi o durabilitate sporite.

 xps1

 

 

 

Fibră de carbon: este la fel de rezistentă ca aluminiul, însă mai uşoară şi mai plăcută la atingere.

xps2

 

Oferă o vizibilitate superioară.
Permiţând un unghi de vizualizare de 160 de grade, afişajul Full HD (1080p) de 31,75 cm (12,5 inchi) cu luminozitatea de 400cd/m2 se vede clar din aproape orice colţ al încăperii.

Afişajul Full HD are aproape de două ori mai mulţi pixeli decât afişajul standard cu rezoluţie de 720p, permiţându-vă să vedeţi detalii, linii şi margini mai fine. Având o luminozitate de 400cd/m2, ecranul se vede bine şi afară, la lumină puternică.

xps 3

 

Vă oferă puterea de a vă îndeplini proiectele şi de a vă cultiva pasiunile.
Cu procesorul Intel® Core™ i5 din a treia generaţie, acest ultrabook-tabletă asigură viteza şi performanţele pe care le aşteptaţi de la gama XPS într-un design nou şi elegant pregătit pentru muncă şi distracţie.

Pentru acele zile în care trebuie să faceţi nişte prezentări, să ţineţi pasul cu e-mailul şi cu reţelele de socializare şi să descărcaţi muzică în acelaşi timp – şi toate acestea aflându-vă în mişcare – ultrabookul XPS 12 vă poate ajuta să păstraţi controlul asupra situaţiei. Rezolvaţi în forţă activităţile cu ajutorul procesoarelor Intel® Core™ din a treia generaţie şi plăcii video Intel® HD 4000.

 

Sursa: http://www.dell.com/ro/p/xps-12-l221x/pd

 

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.