Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Review Dell Adamo 13

Dell Adamo 13 este fara indoiala unul din cele mai frumoase laptopuri pe piata, iar capacul jumatate mat jumatate lucios ii dau un aer de clasa si stil iar calitatea materialelor este dincolo de orice repros.

Cu o grosime de doar 20mm si o greutate de doar 1.8Kg si o viata a bateriei de pana la 5 ore Adamo este foarte portabil comparative cu competitia.

adamo13-2

Pentru un profil cat mai subtire cei de la Dell au ales sa folosesca un procesorul  cu voltaj scazut al celor de la Intel, mai precis un Intel Core2Duo SU9400. Drept urmare performanta este pe masura, comparativ cu competitia fiind putin mai lent decat un Toshiba Satellite Pro S500-15W dar totusi mai rapid decat un Acer Aspire 5552.

Display-ul de 13.4 este foarte impresionant avand o rezolutie de 1366×768 in ciuda marimii reduse. Datorita Super-TFT-ului display-ul aduce culorile la viata si ofera si unghiuri de vizibilitate foarte bune chiar daca in lumina directa a soarelui se vad reflexii.

f3c407460ff2cec0da5d51e169c8c197

Tastatura arata la fel de stilata ca si laptopul cu un contur al tastelor foarte bine definit si de o marime perfecta. Cursa de tastare este foarte scurta datorita profilului scazut dar totusi este destul de confortabila cand se tasteaza pe perioade mai lungi iar iluminarea va ajuta in medii mai intunecate.

Touchpadul are o dimesiune bine proportionate si suporta multi-gesturi in timp ce butoanele media sensitive la atingere ofera control usor asupra muzicii si filmelor.

Desi spatiul de stocare este destul de mic, doar 128GB, faptul ca este folosit un SSD garanteaza un timp de raspuns foarte mic si o siguranta mai mare a datelor.

Trebuie luat in considerare si faptul ca pentru a obtine un profil cat mai mic s-a renuntat la unitatea optica.

dell_rear

Laptopul este prevazut cu DiplayPort pentru conectarea unor monitoare externe in timp ce un port eSata va permite conectarea unui HDD extern la viteze de acces mari.

Per total Adamo 13 este un pachet intradevar atractiv, incepand de la carcasa metalica, continuand cu display-ul clar si colorat si terminand cu o tastatura foarte bine gandita si luminata.

 dell_keyboard_0

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.