Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Review AIO Dell Optiplex 9030

<em>Tu ce știi despre All in One ul Dell Optiplex 9030<em>

DESIGN

Desktop-ul business Dell Optiplex 9030 All in One are un design discret și compact. Are 23 inch, având lățimea de 56,75 cm, înălțimea de 38,07 cm și adâncimea de doar 6 cm. Cântărește aproximativ 12 kg fără suport, iar greutatea totala cu tot cu acesta nu depășește 14 kg. Piciorul este reglabil, ceea ce permite ajustarea înălțimii în funcție de necesitățile fiecăruia.

Ecranul LCD oferă unghiuri de vizualizare bune, permite reglarea luminozității și are rezoluție full HD de 1920 x 1020 pixeli. Ecranul are acoperire mată, anti-strălucire, prin urmare nu reflectă lumini puternice în jur. 

Dispune de suficiente porturi USB, poziționate atât în spate, cât și în lateral. De asemenea, dispune de cititor de carduri, de mufă pentru căști și de porturi HDMI, DisplayPort și Ethenet RJ-45. Conectorii video permit mărirea ecranului de 23 inch cu monitoare suplimentae sau cu o sursă video externă.

CRACTERISTICI

Dell Optiplex este disponibil cu sistem de operare Windows 10 Home sau Professional în funcție de preferințe. 

Opțiunile de securitate disponibile pentru OptiPlex 9030, includ: capace porturi USB care se pot bloca și controlul BIOS pentru porturile USB; încuietori de securitate fizică pentru unitatea de sistem și baza; tehnologiile Dell Data Protection (DDP) care acoperă criptarea la nivel de fișier, autentificarea și prevenirea malware. 

Desktopul All in One OptiPlex 9030 are certificare Microsoft® Lync® pentru comunicaţii clare şi fiabile în reţea. Datele se pot tranfera rapid prin intermediul celor şase porturi USB 3.0 de mare viteză. 

PERFORMANȚĂ

AIO Optiplex 9030 nu emite zgomote puternici, nici măcar atunci când execută sarcini de muncă relativ exigente. Calitatea audio a difuzoarelor stereo integrate de sub ecran este bună, de asemenea, perfect adecvată pentru conferințe video sau livrarea unei prezentări multimedia unui grup cu dimensiuni moderate.

Pentru sarcini de lucru care necesită o viteză mai rapidă, se poate opta pentru un model de stocare SSD. 

CONCLUZII

Securitatea – atât a dispozitivelor fizice, cât și a datelor pe care le stochează – este, în mod evident, vitală pentru computerele mobile, dar este importantă și pentru computerele desktop. Desktopu-ul OptiPlex 9030 de la Dell ia securitatea foarte în serios, oferind o serie de opțiuni care, dacă sunt implementate, ar trebui să ofere siguranță maximă. Sistemul Core i5 gestionează în mod confortabil încărcările de lucru, iar dacă ai nevoie de un procesor mai rapid, mai multă memorie RAM, o memorie discretă de stocare GPU sau SSD, aceste opțiuni sunt disponibile chiar acum.

Găsești produsul chiar aici, la un preț mai mult decât accesibil!

 

Tags: ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.