Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Renunta la Windows XP si Office 2003

Incepand cu 8 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi suport tehnic pentru Windows XP si Office 2003.

În România, populaţia nu conştientizează încă pericolul reprezentat de atacurile informatice. Potrivit ultimului raport Security Intelligence, prezentat de Microsoft la evenimentul internaţional de securitate RSA Conference, România şi-a păstrat şi în 2013 poziţia fruntaşă în Uniunea Europeană la numărul de computere infectate cu programe dăunătoare. În cel de-al doilea trimestru al acestui an, la fiecare 1.000 de computere scanate în ţara noastră, în medie, 13,2% erau infectate cu programe dăunătoare. Prin comparaţie, în Danemarca rata de infectare era în aceeaşi perioadă, de doar 1,7%.

M@dd electronics, singurul microsoft authorized refurbisher din Cluj Napoca, le sugereaza utilizatorilor sa treaca la Windows 7, software-uri care se potrivesc mai bine cu lumea in miscare a anului 2014.

 

Sunt 12 ani de la lansarea Windows XP si 10 ani de la lansarea Office 2003, iar lumea s-a schimbat mult de atunci. Intrucat dupa data de 8 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi support pentru Windows X psi Office 2003, utilizatorii private si companiile care vor ramane pe aceste tehnologii se expun unor riscuri majore de securitate, confidentialitate a informatiilor personale si a datelor sensibile de companie, clienti, parteneri. In plus, sunt vulnerabili la atacurile informatice si noi forme de virusi. “, spune Ionut Gaota, Windows & Mobility Business Group Lead, Microsoft Romania.

byebye_xp

Din septembrie 2011 Madd Electronics Group a devenit partener MAR (Microsoft Authorized Refurbisher). In cadrul acestui program avem posibilitatea de a va oferi calculatoare reconditionate cu licente preinstalate Windows 7 si Microsoft Server 2008 la preturi incredibil de mici.Fiecare desktop, laptop sau server comandat cu licenta este livrat cu software-ul preinstalat, astfel beneficiati de urmatoarele avantaje si beneficii:  nu se mai pierde timp cu instalarea sistemului de operare, nu irositi timp cu cautarea driverelor potrivite, de asemenea aveti support oline si update-uri fara a mai fi nevoie de crackuri. Utilizand software Microsoft original aveti certitudinea ca software-ul instalat pe computerul refurbished (reconditionat) este licentiat corespunzator si ofera acelasi nivel de performanta la care v-ati astepta daca ati achizitiona un PC nou. Veti avea de asemena siguranta ca veti avea acces la cele mai recente caracteristici, securitate si suport, ceea ce va contribui la imbunatatirea productivitatii si extinderea capacitatilor PC-ului d-voastra. Beneficiati de acces la noi inovatii si oferte disponibile numai pentu clientii de software original Microsoft. Bucurati-va in siguranta de acces nelimitat la descarcari, actualizari si caracteristici imbunatatite.

Cumparatorii de PC-uri cu software fara licenta se expun unor riscuri juridice care ar putea fi usor de evitat. Aceste riscuri pot fi evitate prin instalarea unei versiuni de Windows in mod corespunzator. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Fiti inteligenti si  achizitionati calculatoare brand name cu licenta Windows preinstalata la preturi atragatoare!

Ce este un PC reconditionat? Un PC reconditionat este un calculator folosit care a trecut printr-unul sau mai multe dintre urmatoarele procese si din care rezulta un PC gata de utilizare de catre un nou proprietar:

–  stergerea datelor;

–  testarea;

–  reparatii cosmetice si / sau inlocuirea componentelor PC cu defecte minore

Utilizarea sistemelor de operare Windows originale este la fel de importanta pentru PC-urile reconditionate ca si pentru PC-urile noi.

Doar sistemele de operare Windows originale ofera utilizatorilor finali standardele de calitate la care se asteapta, plus beneficii suplimentare printre care accesul nelimitat la descarcari, actualizari si caracteristici imbunatatite.

In ceea ce priveste licentierea sistemului de operare, un PC este considerat a fi un PC reconditionat  in cazul in care are placa de baza originala sau s-a inlocuit o placa de baza defecta cu una de exact aceeasi structura, model si specificatii. Prin reparatii majore, se intelege instalarea unui nou model de placa de baza, rezulta un PC “nou” si deci nu mai poate fi considerat “reconditionat”.

Cumparati un PC reconditionat !

Daca doriti sa va bucurati de beneficiile de a detine un computer care se si incadreaza in bugetul dvs., luati in considerare achizitionarea unui computer reconditionat, furnizat de catre unul dintre partenerii Microsoft Refurbisher. Membrii acestor programe achizitioneaza calculatoare folosite, le reconditioneaza si preinstaleaza pe ele software original Microsoft. Veti obtine astfel un calculator de incredere la un pret accesibil – plus avantajul de a contribui la reducerea volumului de deseurile electronice la nivel mondial.

Studiu de caz: Pentru Transylvania College  am preluat un parc IT vechi, compus din 150 de sisteme pe care le-am schimbat cu 130 de sisteme si 25 de laptop-uri refurbished. Toate sistemele au fost preinstalate cu Windows 7 Pro si beneficiaza de 12 luni garantie. Cost total operatiune: 22.050 RON, cost per sistem schimbat: 147 RON.

Posibilitati

–  evaluam GRATUIT parcul IT din companie;

–  va propunem solutia tehnica cea mai convenabila pt.activitatea desfasurata;

–  facem livrarea echipamentelor gata de a fi folosite;

–  va oferim garantie 12 luni pentru echipamentele schimbate;

Scapati de surplusul de PC-uri

Calculatoarele folosite pot fi reconditionate si astfel va debarasati de ele in conditii de siguranta. Este important sa va asigurati ca va debarasati de computer in conditii de siguranta, astfel datele dumneavoastra nu sunt compromise, respectati legile de mediu, de asemenea obtineti cel mai bun pret pentru PC-urile pe care le aveti in surplus. Mai multe detalii va oferim aici .

 

Tags: , , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.