Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Proiectul Alternate

In ziua de azi foarte multe persoane aleg sa isi faca sisteme de gaming sau PC-uri normale din componente. Comparat cu un PC de marca gen Asus, MSI, Alienware etc, marele avantaj al unuia realizat integral din diferite componente este pretul. Apoi vine satisfactia enorma oferita de faptul ca ti-ai facut un calculator cu mainile tale.

Ce se intampla insa cand ai pe mana o suma mare de bani si esti o persoana foarte priceputa la asamblarea de PC-uri?

Un tip din Anglia, pasionat de calculatoare de tip custom, a construit un PC de gaming cu aspect incredibil si o configuratie pur si simplu nebuna. Persoana pe nume DeBlow in varsta de 40 ani a avut la dispozitie un buget generos si ceea ce a reusit sa faca e pur si simplu extraordinar.

Calculatorul realizat de el pe nume Project Alternate e practic un birou in care au fost incluse toate componentele. Biroul este iluminat si a fost special construit pentru a gazdui componente super performante.

Placa video si procesorul sunt racite cu pompe de apa. Interiorul carcasei este racit cu ajutorul a 6 ventilatoare Cooler Master foarte mari si deosebit de silentioase.

In partea dreapta a biroului chiar in colt (ecranul albastru) DeBlow a instalat un controller pentru ventilatoare. Ce-mi place foarte mult e faptul ca iesirile audio sunt iluminate. Project Alternate este dotat inclusiv cu boxe.

Configuratia este una incredibil de capabila. Procesorul Intel Core i7-5820K este ultra rapid. Are 6 nuclee si atinge frecventa maxima de 3.6GHz. Procesorul Intel este de cea mai noua generatie si e unul dintre cele mai performante din lume.

Jocurile ruleaza la rezolutie 4K (3840 x 2160) datorita placii video Asus R9 295X2. Aceasta este o bestie de placa cu 8GB GDDR5 si racire de tip hibrid (placa este racita atat cu ventilator cat si cu apa).

Project-Alternate-1

Capacitatea de stocare si memoria RAM sunt pur si simplu exagerate. Project Alternate are in total 12.7TB de stocare si 32GB RAM DDR4. Toata aceasta super configuratie este tinuta de doua surse Cooler Master: una are 1200 wati iar cealalta 750 wati.

IQc4CpZ

2ozCXyf5Za2o.840x0.Vdef9Kkm

Tags: , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.