Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Programul "Rabla" pentru calculatoare a ajuns si la Cluj

Parcul dvs. IT este uzat, doriti sa il schimbati si in acelasi timp sa scapati de deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), totul cu bani putini si efort minim? Madd Electronics Group are solutia: serviciul Buy Back. Prin intermediul acestuia, companiile si  institutiile care isi doresc sa-si innoiasca calculatoarele le pot schimba cu unele noi-noute, cu tot cu sistemele de operare cu licente instalate, si sa plateasca doar diferenta!

In programul Buy Back, pus la dispozitie in premiera de Madd Electronics Group, nu sunt incluse doar calculatoarele, cu tot cu monitoare, ci si serverele, laptopurile, imprimantele, plotterele, scannerele, faxurile, copiatoarele, echipamentele foto-video si toate accesoriile, in orice cantitate sau grad de uzura.

In plus, de ridicarea si reciclarea vechilor echipamente se ocupa tot specialistii de la Madd, iar firma scapa astfel de grija deseurilor informatice si primeste totodata un certificat care atesta respectarea directivei europene in privinta DEEE. Madd Electronics Group are autorizatie de mediu pentru colectarea, reconditionarea si dezmembrarea echipamentului informatic uzat.

Firmele care doresc sa apeleze la serviciul Buy Back au posibilitatea sa isi achizitioneze noile echipamente IT si in sistem leasing.

Ce se intampla cu echipamentele colectate de Madd?
Calculatoarele sunt testate si reconditionate, apoi sunt puse la dispozitia clientilor cu posibilitati materiale reduse sau donate asociatiilor care lucreaza in folosul comunitatii si a dezvoltarii durabile. Echipamentele care nu pot fi reconditionate sunt reciclate, conform normelor de mediu.

„Luptam astfel impotriva risipei si poluarii mediului, initiem un demers de reutilizare a echipamentelor informatice, ajutand in acelasi timp si persoanele cu posibilitati materiale reduse si ONG-urile”, spune Eduard Narita, reprezentantul Madd Electronics.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in programul Buy Back?

1. Contactati Madd Electronics Group, sectiunea speciala “reciclare”- www.pcmadd.com/reciclare
2. Dupa ce ati completat formularul de pe site, un angajat Madd se va deplasa la adresa indicata pentru a evalua echipamentele IT;
3. Impreuna cu dvs., expertul Madd va stabili lista de echipamente noi de care aveti nevoie;
4. Madd va inainteaza o ofertă de pret pentru noile echipamente IT;

Din acest moment, angajatii Madd preiau toate responsabilitatile: vin si va ridica toate echipamentele uzate, au grija sa va salveze toate datele stocate pe ele, si vi le aduc pe cele noi, pe care aveti deja instalate sistemele de operare, cu licente cu tot. Asadar, nu mai aveti nimic de facut decat sa va apucati de treaba!

Avantajele programului de buy-back:

1.  Costuri reduse pentru schimbarea parcului IT;
2.  Achizitionarea unor produse brand-name cu garantie pentru afacerea dvs;
3.  Achizitionarea de echipamente IT cu licenta Windows XP la preturi preferentiale;
4.  Valorificarea echipamentelor IT uzate fizic sau moral;
5.  Obtinerea unui certificat care atesta respectarea directivei europene in privinta DEEE;
6.  Dotarea si sustinerea asociatiilor de solidaritate si dezvoltare durabila;
7.  Lupta împotriva risipei si poluarii mediului;
8.  Oferirea de echipamente IT la preturi accesibile persoanelor cu posibilitati materiale reduse;

de aici

zp8497586rq

Tags: , , , , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author: Madd Electronics Cluj Napoca - Magazin & Depozit Strada Marasesti Nr. 77 Judetul Cluj Cod 400055 Romania

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.