Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Polisport

PoliSport_Logo

este cel mai de amploare proiect pe ramura sportiva la care pot participa studentii din Cluj Napoca. Dezvoltă munca in echipă, relaxarea și socializarea între tineri și implicit susținerea reciprocă. Încurajează spiritul competitiv și motivațional în randul tinerilor care se reflectă și in viața lor de zi cu zi ducand la obținerea unor rezultate mai bune in munca lor.

Competia de PC-gaming va  avea loc  in incinta Iulius Mall, locaţia este apropiata de campusul studenţesc pentru a facilita studenţiilor accesul şi posibilitatea de a se implica în competiţiile organizate.
PC-gaming desfăşurat în cadrul evenimentului necesită depunere de efort psihic, şi implică multă atenţie,devotament şi antrenament în prealabil.

Madd Electronics sustine astfel de evenimente si va oferi ca si in editiile anterioare, tot suportul tehnic de care este nevoie pentru a acoperi atat nevoile organizatorilor cat si a participantilor.

madd logo partener tehnologic

Ca in orice competiţie, câştigătorii vor fi răsplătiţi cu diferite premii, de la diplome, cupe, medalii. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să includem în rutina noastră zilnică şi puţin sport. POLISPORTUL este unul dintre ele.

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.