Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Noul XPS 13

Cel mai mic laptop de 13 inchi de pe planetă, cu primul afişaj InfinityEdge din lume.

Laptop mic, cu ecran mare: afişajul InfinityEdge aproape fără margini face ca un afişaj de 13 inchi să încapă ingenios într-o carcasă cu dimensiunile unui laptop de 11 inchi.

Ecran de dimensiuni impresionante: designul inovator, cu cadru subţire, eliberează spaţiu pe ecran. Afişajul aparent fără margini, cu trei laturi, are o margine de numai 5,2 mm – cel mai subţire cadru al vreunui notebook. Având un cadru subţire, de sub 2 % din afişajul total, vă lasă mai mult spaţiu pe ecran de care să vă bucuraţi.

Construcţie subţire: pe lângă că este mic, XPS 13 este şi uimitor de subţire, ceea ce îl face tovarăşul ideal de călătorie. Având o grosime de doar 9 – 15 mm şi o greutate minimă de doar 1,18 kg (2,6 lb), îl puteţi strecura uşor în geantă în timp ce călătoriţi.

Partea cea mai spectaculoasă a noului design este dată însă de ecranul cu o ramă aproape inexistentă. Din acest motiv, de la distanţă ai fi tentat să-l compari ca dimensiune cu un sistem din aceeaşi clasă, gen MacBook Air, de 11 inci. Cei de la Dell folosesc numele de Borderless Infinity Display pentru noul panou.

httpv://youtu.be/3HFgvLd3knE

Vizualizare uimitoare

Rezoluţie UltraSharp™ QHD+ (3.200 x 1.800) uimitoare: alegeţi opţiunea care vă oferă o rezoluţie de 5,7 milioane de pixeli (276 de pixeli pe inch) pentru maximum de performanţă a ecranului, însoţită de claritate extremă şi detalii frapante.

Sticlă Corning® Gorilla® NBT™ de la un capăt la altul si luminozitate de 400 de niţi, raport de contrast de 1.000:1, gamă cromatică de 72 %, unghi larg de vizualizare, de 170 ° – 85 °/85 °/85 °/85 °
Opţiune de ecran tactil capacitiv, care acceptă atingeri cu zece degete

Partajare uşoară:
 vedeţi clar conţinutul din aproape orice unghi datorită ecranului cu tehnologie de comutare în plan (IPS) IGZO2, care vă oferă un unghi larg de vizualizare, de până la 170 °. Bucuraţi-vă de ecranul în culori vii alături de prieteni.

Strălucire în aer liber: ecranul are suficientă strălucire pentru a vă permite să vizionaţi filme în aer liber fără să rataţi detaliile. Oferă o luminozitate de 400 de niţi, cu până la 100 % mai mare decât cea a unui ecran tipic (200 de niţi), pentru o vizualizare excelentă în aer liber. Având o gamă cromatică extinsă, de 72 %, şi un raport de contrast ridicat, de 1.000:1, pe ecran sunt reprezentate mai multe culori, ca să puteţi vedea cele mai închise şi cele mai deschise nuanţe.

Funcţionalitate tactilă:
 afişajul tactil opţional vă permite să interacţionaţi natural cu laptopul, aşa cum o faceţi cu un telefon sau o tabletă. Aveţi la îndemână aplicaţiile, software-ul Adobe şi sistemul de operare.

Dimensiune redusă. Performanţă impresionantă ! xps 13 vs macbook air

xps-13-v-macbook-air-ifixit-small-e1423722926752

Viteză mai mare de procesare: bucuraţi-vă de viteza, claritatea şi grafica îmbunătăţită asigurate de noile procesoare Intel® Core™.

Alimentare prelungită: oferind o autonomie de funcţionare de până la 15 ore de funcţionare pe un afişaj FHD (şi 12 ore pe un afişaj QHD+), este cea mai avansată baterie din domeniu. Împreună cu adaptorul de alimentare portabil Dell, puteţi beneficia de o autonomie de funcţionare de până la 22 de ore şi de libertatea de a vă alimenta toate dispozitivele suplimentare.

Pornire rapidă: laptopul XPS 13 porneşte şi îşi reia activitatea în câteva secunde datorită unităţii SSD standard şi tehnologiei Intel® Rapid Start.

laptop-xps-13-love-pdp-design-2-text

Materiale excelente pentru un design şi o rezistenţă uimitoare

Duritate: laptopul XPS 13 are un şasiu construit din aluminiu prelucrat, tăiat cu precizie dintr-o singură bucată de aluminiu, ca să fie rezistent.

Rezistenţă la presiune: produsele XPS sunt făcute din fibră de carbon, material utilizat la unele dintre cele mai performante automobile şi motociclete de curse, pentru a oferi o rezistenţă remarcabilă la o greutate redusă. Suportul pentru mâini este rezistent şi subţire ca aluminiul, dar mai uşor şi mai plăcut la atingere.

Rezistenţă la accidente: afişajul QHD+ cu sticlă Corning® Gorilla® NBT™ este de până la zece ori mai rezistent la zgârieturi decât cel cu sticlă calcosodică, contribuind la evitarea zgârieturilor cauzate de manipulare, curăţare sau ştergere.

laptop-xps-13-love-pdp-design-6

Cel mai ecologic laptop XPS de până acum

Consum eficient de energie: are un consum de energie mai eficient ca oricând, beneficiind de certificare ENERGY STAR® 6.0.

Materiale mai inteligente: creat în spiritul protejării mediului înconjurător, XPS 13 nu conţine materiale periculoase, precum plumbul, mercurul sau anumiţi ftalaţi. Este cel mai ecologic laptop XPS de până acum, are calificativ EPEAT® Gold şi nu conţine substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR) şi nici PVC.

Reciclare uşoară: tăvile de bambus uşor de înlocuit sunt integral reciclabile, ca să scăpaţi de grija amprentei de carbon. Şi nu mai puţin de 90 % dintre componentele laptopului pot fi uşor reciclate sau reutilizate.

 

Porturi şi sloturi

  1. Boxă | 2. Cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC, SDXC) | 3. Port USB 3.0 (cu Powershare) | 4. Încuietoare de securitate | 5. Alimentare cu c.a. 6. Port Mini-Display | 7. Port USB 3.0) | 8. Mufă pentru set cască-microfon | 9. Element de măsurare şi indicator pentru baterie | 10. Boxă

 

Dimensiuni şi greutate

Înălţime: 0,33 – 0,6 inchi | Lăţime: 11,98 inchi | Adâncime: 7,88 inchi Greutate: 2,6 lb (1,18 kg), 2,8 lb (1,26 kg) pentru tactil

 

Touchpad
Touchpad de precizie, cu buton perfect integrat în sticlă

Tags: , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.